Yeni alınan ve oyunlarda takılan GameGaraj Slayer R9T iade edilmeli mi?

ayrik

Çalışkan
GameGaraj Slayer R9T RTX 5070 Mobile laptop kullanıyorum. Örneğin BF1 oynarken koşarken sağa sola bakınca veya ateş edince yüzde 1 Low FPS düşüyor.

Bu da doğrudan takılma olarak yansıyor. FPS değerleri genelde yüksek ama sorun burada başlıyor.

İade etmeyi düşünüyorum ya da bu problemin bir çözümü olur mu?

En iyisi iade etmek midir? Size danışmak istedim. 70.000 TL para verdim ve bu tarz sorunlarla karşılaşmak hoşuma gitmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edin. Belki sorunlu cihazdır.

Afterburner overlayi atar mısınız?
Yüksek ihtimal GPU throttle oluyor. Kontrolcü uygulamadan 45watt limit ile kullanirsaniz sorun olmaz diye düşünüyorum. GPU soğutması iyi değil maalesef.

Afterburner overlayi atar mısınız?
Yüksek ihtimal GPU throttle oluyor. Kontrolcü uygulamadan 45watt limit ile kullanirsaniz sorun olmaz diye düşünüyorum. GPU soğutması iyi değil maalesef.

Valla yok ya iade edip geçeceğim. Zaten koşulsuz Hepsiburada'nın 14 gün içinde iadesi var.

Techolay'in YouTube kanalinda Afterburner videosu var. Onu ayarlayip SS atarsaniz netleşir.
bu oyunda kaldirilamayan 180fps limit vardi diye hatırlıyorum cok talepkar bir oyun degil. Sıcaklık sorunu diye düşünüyorum yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…