A ALSE Çalışkan Katılım 11 Ocak 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 9 17 Ocak 2026 #11 kaan2322 dedi: MSI Pro A620M-B modelidir anakartım. Wi-Fi ve Bluetooth donglesi linki atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda malesef Wi-Fi ve Bluetooth özelliği yok sanıyorumki.
kaan2322 dedi: MSI Pro A620M-B modelidir anakartım. Wi-Fi ve Bluetooth donglesi linki atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Anakartınızda malesef Wi-Fi ve Bluetooth özelliği yok sanıyorumki.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 17 Ocak 2026 #12 Laptop sandın heralde WiFi BT ekran parlaklık ayarı falan bekliyorsun
A ALSE Çalışkan Katılım 11 Ocak 2026 Mesajlar 18 Beğeniler 9 17 Ocak 2026 #13 alimali dedi: Laptop sandın heralde WiFi BT ekran parlaklık ayarı falan bekliyorsun Genişletmek için tıkla... WiFi BT karta göre değişir mesela benim masa üstü pc de var. Parlaklık olayıda grafik kartından yapılıyor yada monitördende yapılabiliyor.
alimali dedi: Laptop sandın heralde WiFi BT ekran parlaklık ayarı falan bekliyorsun Genişletmek için tıkla... WiFi BT karta göre değişir mesela benim masa üstü pc de var. Parlaklık olayıda grafik kartından yapılıyor yada monitördende yapılabiliyor.
A alimali Uzman Katılım 2 Şubat 2025 Mesajlar 708 Makaleler 3 Çözümler 16 Beğeniler 423 17 Ocak 2026 #14 ALSE dedi: WiFi BT karta göre değişir mesela benim masa üstü pc de var. Parlaklık olayıda grafik kartından yapılıyor yada monitördende yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... İlla ki olanı da vardır. Arkadaşın böyle bir beklentiye girmesi laptop alışkanlığından geliyor diye düşünüyorum.
ALSE dedi: WiFi BT karta göre değişir mesela benim masa üstü pc de var. Parlaklık olayıda grafik kartından yapılıyor yada monitördende yapılabiliyor. Genişletmek için tıkla... İlla ki olanı da vardır. Arkadaşın böyle bir beklentiye girmesi laptop alışkanlığından geliyor diye düşünüyorum.
KS KS K kaan2322 Üyecik Katılım 17 Ocak 2026 Mesajlar 5 Beğeniler 1 17 Ocak 2026 #15 alimali dedi: Laptop sandın herhalde Wi-Fi BT ekran parlaklık ayarı falan bekliyorsun Genişletmek için tıkla... Eski laptop kullanıcısıyım
alimali dedi: Laptop sandın herhalde Wi-Fi BT ekran parlaklık ayarı falan bekliyorsun Genişletmek için tıkla... Eski laptop kullanıcısıyım
G Genuine Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 239 Çözümler 4 Beğeniler 131 Yer /home 18 Ocak 2026 #16 kaan2322 dedi: MSI Pro A620M-B modelidir anakartım. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın Wi-Fi ve Bluetooth özelliği bulunmuyor. Wi-Fi 6E standartında bir PCI-E Wi-Fi kartı almanızı öneririm. USB adaptörlü modellere göre daha performanslı olur.
kaan2322 dedi: MSI Pro A620M-B modelidir anakartım. Genişletmek için tıkla... Anakartınızın Wi-Fi ve Bluetooth özelliği bulunmuyor. Wi-Fi 6E standartında bir PCI-E Wi-Fi kartı almanızı öneririm. USB adaptörlü modellere göre daha performanslı olur.