Şu an sahip olduğum Radeon 680M halihazırda 1050'ye yakın bir güçte gayet makul bir iddia gibi duruyor. AMD'nin Steam Deck ve diğer konsollardaki APU'larını da düşünürsek.
2016'da cikmis orta seviye bir kart ile esdeger performans sunacagini tahmin ettigimizi dusunursek 40 firin ekmek yeseler harici ekran karti ihtiyacini APU ile karsilayamazlar.
2016'da cikmis orta seviye bir kart ile eş değer performans sunacagini tahmin ettigimizi dusunursek 40 firin ekmek yeseler harici ekran karti ihtiyacini APU ile karsilayamazlar.
Haberler tam kesin olmadığından, olasılıkları tartışmak için konu açtım. Son zamanlarda böyle haberlere denk geldim. Eğer doğruysa düşük bütçeyle güzel oyun oynatacak cihazlar görebilirsiniz.
Radeon 760M'in GTX1060'ı geçtiği söyleniyor. Radeon 780M'in de GTX1660'a rakip olacağı söyleniyor. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?
Eğer öyle olursa iyi olur. Bütçesi kısıtlı olanlar eski ekran kartı almak yerine APU alırlar ve sonra para biriktirince iyi bir ekran kartı satın alırlar.
Güzel bir gelişme o halde. İnsanlar GTX 970, GT 1030, GTX 1050 Ti gibi kartlar alacağına direk böyle sistemlere yönelirler. Tabii maliyeti ucuz mu olur orasını bilemem. Sonuçta performansta ciddi artış var.
Haberler tam kesin olmadığından, olasılıkları tartışmak için konu açtım. Son zamanlarda böyle haberlere denk geldim. Eğer doğruysa düşük bütçeyle güzel oyun oynatacak cihazlar görebilirsiniz.
Radeon 760M'in GTX1060'ı geçtiği söyleniyor. Radeon 780M'in de GTX1660'a rakip olacağı söyleniyor. Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?