Makaleler
5
Sonraki-Apple-Watch-Yeni-Recine-Kapli-Bakir-ve-Ek-Avantajlar.jpg

Apple Watch, 2015 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana teknoloji dünyasında önemli bir yeri sahiplenmiş durumda. İlk duyurusu 2014 yılında gerçekleşti ve o zamandan beri Apple, her yıl yeni bir model veya güncellemeyle kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Yaklaşan 10. yıl dönümü ise heyecanı daha da artırıyor. Söylentilere göre Apple Watch X, tıpkı iPhone X gibi büyük…

Devamını Oku: Yeni Apple Watch Modeli Daha İnce Bir Anakarta Sahip Olabilir
Kaynak: Techolay

Sonraki-Apple-Watch-Yeni-Recine-Kapli-Bakir-ve-Ek-Avantajlar.jpg

Apple Watch, 2015 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana teknoloji dünyasında önemli bir yeri sahiplenmiş durumda. İlk duyurusu 2014 yılında gerçekleşti ve o zamandan beri Apple, her yıl yeni bir model veya güncellemeyle kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Yaklaşan 10. yıl dönümü ise heyecanı daha da artırıyor. Söylentilere göre Apple Watch X, tıpkı iPhone X gibi büyük…

Devamını Oku: Yeni Apple Watch Modeli Daha İnce Bir Anakarta Sahip Olabilir
Kaynak: Techolay
Eğer gerçekten bir fark olursa Series 9’umu seve seve yeni modelle değiştiririm. 41 mm aldığım için de çok pişmanım.

Eğer gerçekten bir fark olursa Series 9’umu seve seve yeni modelle değiştiririm. 41 mm aldığım için de çok pişmanım.
Millet Series 9'u değiştirmek için gün sayıyor ben Series 4 ölmesin diye güne başlarken saate motivasyon konuşması yapıyorum.

Millet Series 9'u değiştirmek için gün sayıyor ben Series 4 ölmesin diye güne başlarken saate motivasyon konuşması yapıyorum.
Series 4’ün daha zamanı var hocam. 5. Sınıfta Series 4 hayalimdi, 5 yeni duyurulmuştu. Bir arkadaşımda 4 vardı. 5. Sınıf çocuğun neden Series 4’ü olur ya? O zamanlar ben mi band 4 kullanırdım🥹

Series 4’ün daha zamanı var hocam. 5. Sınıfta Series 4 hayalimdi, 5 yeni duyurulmuştu. Bir arkadaşımda 4 vardı. 5. Sınıf çocuğun neden Series 4’ü olur ya? O zamanlar ben mi band 4 kullanırdım🥹
Hocam benim saatimin asıl sorunu ekran bazen pır pır ediyor bazen gidip geliyor içini açıp bakmak lazım da elimde kalır diye uğraşmadım babamla saatin başına oturup tamir etmeyi düşünüyoruz.

(Tamir esnasında saatim sağlam kalma oranı %1 çünkü her gördüğümüz parçayı kafamıza göre sökeceğiz)

O zamanlar ben mi band 4 kullanırdım🥹
Siz yine iyisiniz ben o zamanlar Spiderman saat ile gezerdim :D

Son düzenleme:
Siz yine iyisiniz ben o zamanlar Spiderman saat ile gezerdim :D
O zamanlar için elit saat, koluna sertçe vurunca kolunu kavrayan spiderman saatler. 😂
Hocam benim saatimin asıl sorunu ekran bazen pır pır ediyor bazen gidip geliyor içini açıp bakmak lazım da elimde kalır diye uğraşmadım babamla saatin başına oturup tamir etmeyi düşünüyoruz.
Neden Apple’a bir göstermiyorsunuz hocam? Sağlam kalma ihtimali daha fazla olur.

Ama hocam bilmiyorsanız saati daha kötü bir hale getirebilirsiniz ve maliyet artar.
Amazfit ve Samsung marka saat söktüm de Apple Watch hiç sökmedim. Ama Apple'ın cihazlarının içi genelde diğer cihazlara göre daha düzenli olduğu için tamir kısmı da diğerlerine göre daha kolay olur diye düşünüyorum ama önce bi Apple'a bakayım fiyata göre bakarız hocam.