13372

Çalışkan
Az önce yeni internet çektirdik. Eskisi 100 Mbps veriyordu, bu 300, 400 hatta 500, 600 bile veriyor. Steam'de eski internetim ile oyun indirirken 80-90 Mbit/sn ile indiriyordu, aynısı yeni internetimde de geçerli, o da 80-90 Mbit/sn ile indiriyor. Bu normal mi? İki internet sağlayıcısının da modemleri aynı. İnternet sağlayıcılarının ismini isterseniz veririm ancak Azerbaycan'da yaşıyorum o yüzden anlayacağınızı pek sanmıyorum. Yine de gerekirse veririm. Sonuç olarak aynı modem olmasından kaynaklı olabilir mi? Ethernet kablosunu da bağladım onunla da indiriyorum sonuç aynı.

Kablosuz değerler:

1736168012922.webp

Kablolu değerler:

1736168039663.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki değerleriniz normal görünüyor, MB/sn ile karıştıyor olabilir misiniz?

950 paralel ile en fazla 110 MB/sn civarı alırsınız. Ayrıca tek etki indirme hızı olmadığı için 80~90 arasında tıkanabilir.

Aşağıdaki Steam rehberinde birkaç öneri mevcut;

Son düzenleme:
Şu anki değerleriniz normal görünüyor, MB/sn ile karıştıyor olabilir misiniz?

950 paralel ile en fazla 110 MB/sn civarı alırsınız. Ayrıca tek etki indirme hızı olmadığı için 80~90 arasında tıkanabilir.

Aşağıdaki Steam rehberinde birkaç öneri mevcut;
950 Paralel nedir? Demek istediğim, eski internetime kıyasla yeni internetim daha hızlı. Doğal olarak bununda artmış olması gerekmez miydi? Ayrıca TruckersMP'de eski internetim ile daha düşük ping alırken, yeni internetim ile daha yüksek ping alıyorum.
1736172181154.webp
@bug

Steam ayarlarından İndirme bölümüne girin. "İndirme hızını saniyede bit cinsinden göster" seçeneğini kapatıp, ekran görüntüsü paylaşın.
Söylediğiniz işlevli mi yoksa görünüm amaçlı mı? Bu arada PUBG'de de pingim aynı. Eski internetimde de aynı ping oranıydı, yeni internetimde de aynı ping oranı.

1736172901241.webp

@bug

Yukarıda attığım rehberi kontrol ettiniz mi? İçerisinde mevcut buyrun;
"how to change steam's download region"

Ayrıca indirme ayarlarının ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz