Rehber Yeni başlayanlar için The Witcher 3: Wild Hunt rehberi!

Çok bir RPG oyunu geçmişim yok yani.
RPG kültürüne adımın Witcher 3 olmasına dikkat çekmek istemiştim, zira kendisi RPG'den çok ucundan RPG öğeli aksiyon oyunu gibi. Bu yolculuk sizi DoS 2, BG, Elder Scrolls, Fallout, Diablo, Mass Effect, The Old Republic gibi gerçek RPG yapımlara kavuşturduysa görevini iyi yapmış diyebiliriz.

RPG kültürüne adımın Witcher 3 olmasına dikkat çekmek istemiştim, zira kendisi RPG'den çok ucundan RPG öğeli aksiyon oyunu gibi.
Gibi değil, öyle. Tam RPG oyuncusu sayılmam. RPG'yi, karakter geliştirmeli aksiyon oyunlarını severim. Witcher 3'te bu türün en iyisi bence.

Emeğinize sağlık hocam, keşke oynamadan önce okuyabilseydim; ilk 10 saati devamlı ölerek geçirmezdim.

İçerik çok güzel emeğinize sağlık hocam. Peki şunun RDR 2'sini yapacak yok mu 2 saat oynadım anlamadım sadece at sürdüm o kadar.
Oldu bilin.

Ulan koca Witcher 3'ü bitirdim üstüne Hearts of Stone'u oynayıp bitirdim 55 saat oynadım toplamda ama şu adrenalin barı neydi hiç öğrenemedim sağ olun sizin sayenizde öğrendim şu an. Hocam bir de size ayrıyeten sormak istediğim şey kılıçları yağlama muhabbeti. Araştırdığımda insanlar hep kılıçlarını yağla diye yazmış fakat ben mi çözemedim anlamadım ama kılıç yağlama çok efektif değil sanki. Mesela örneğin sadece drakonidlere %50 hasar buff'ı veren bir kılıç yağı var ama bu sadece o canlı türü için. İnsanlar için baktığımda maksimum %10 buldum hasar buff'ı olarak. Yani oyunda bir sürü mob türü olduğunu düşünürsek çok mantıklı gelmedi bana. Benim kaçırdığım bir şey mi var?

Hocam aldığınız yeteneklere göre yağlar aşırı işe yarıyor. Örnek vereyim. Ekte gördüğünüz yeteneklerden ben ilkini kullanıyorum duruma göre ikisini. Ama ilkini yani zehri her zaman kullanırım. %15 oranı bosslara karşı o kadar etkili ki. Hele üstüne yeni başladıysanız ve tank olmak istiyorsanız ikincisini alarak %15 tanklaşıyorsunuz. Yağlar çok etkili oyunda. Üşeniyorsanız son güncellemede otomatik yağ uygulama geldi. Ayarlar, oynanış kısmından Kılıç Yağlarını Otomatik Uygula seçeneğini aktif edebilirsiniz.

Şu kitaplar bitse de bir an önce başlasam. Rehber için teşekkürler bunları uygulayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…