Yapma hocam ya neresi iyi 2000 serisi "RTX texting series" 2070 de alsa 2080 de alsa RTX performansları 3000 kadar iyi değil ve DLSS3.0'ı kendin diyorsun RTX'i bununla beraber açınca öyle yerlerde olmuyor performans. Saf halde kullanım birbirine yakın RTX + DLSS3.0 ile açınca arada uçurum fark tabii konu sahibi para yolla alayım gibi bir ifadesinden sonra burada tartışmaya da gerek duymuyorum artık ayrı konu.

20K'ye beleşe almış sistemi kart da gayet iyi. Ray Tracing olayına niye bu kadar taktın anlam veremiyorum ve evet 3080 altı kartla RT falan açamazsın. Frame gen açarsan kullanırsın anca ama o da görüntüyü çamura çevirir.

Yapma hocam ya neresi iyi 2000 serisi "RTX Texting series" 2070 de alsa 2080 de alsa RTX performansları 3000 kadar iyi değil ve DLSS3.0 ı kendin diyorsun RTX'i bununla beraber açınca öyle yerlerde olmuyor performans. Saf halde kullanım birbirine yakın RTX + DLSS3.0 ile açınca arada uçurum fark tabi konu sahibi para yolla alayım gibi bir ifadesinden sonra burada tartışmaya da gerek duymuyorum artık ayrı konu.
Adam size kötü amaçlı söylememiş ki, NVIDIA CEO'su gibi maddi olarak gücü yetmeyen birine kart pazarlayacak gibi davranmışsınız :D Bir de iş işten geçmiş hani, sistem çoktan alınmış.