aonsra

Çalışkan
Arkadaşlar selam.

Binamız yeni yapıldı ve taşındık. Bu sebeple henüz binada altyapı yok. Kullanmakta olduğum tarifeyi ön nakil işlemi ile yeni adrese aldırmak için işlemleri başlattım. Bağcılar Türk Telekom müdürlüğüne gittim ne durumdadır diye bana projenin çiziminin gerçekleştirildiğini ve onaya gönderildiğini, bu sürecin bir, bir buçuk ay içerisinde tamamlanacağı söylendi. Benzer durumları yaşayan arkadaşlar tecrübelerini ve ne kadar sürede sonuç aldıklarını paylaşırlarsa çok sevinirim, ayrıca bu süreci hızlandırmanın farklı bir yolu varsa da dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'un size verdiği süre asgari oluyor. Bölgenizdeki çalışma yoğunluğuna göre de değişir. Benim bölgemde yeni yapılan binalara genelde 3-4 ay içerisinde getiriyorlar.

Süreci hızlandırmak için araya adam sokmaktan başka çare yok. Bazı arkadaşlar, X veya LinkedIn üzerinden Türk Telekom'un bölgeleriyle ilgilenen yetkililerine ya da genel müdürüne felan ulaşmayı deniyorlar. Siz de deneyebilirsiniz.

En az 1 yılda anca gelir o altyapı. Tanıdığınız yoksa gelmiyor. Bizim yeni muhtar seçildi. 2 bina yanımızda oturan annesi ve babasına 1 ay içinde sıfırdan fiber geldi. Siz düşünün sistemin ne kadar yozlaştığını.

Bu iş sadece Telekom ile alakalı değil belediye ile de alakalı. O yol kazılacaksa asfalt atılacak eğer belediye sallıyorum biz Nisan ayında asfalt ihalesine çıkıyoruz ondan önce yolu kazamazsınız derse firma bir şey yapamaz. Tamamen şans yani. Tabi genellikler yoğun nüfusa sahip siteler söz konusu olunca belediyelerde elini taşın altına koyuyor orası ayrı.

Arkadaşlar selam.

Binamız yeni yapıldı ve taşındık. Bu sebeple henüz binada altyapı yok. Kullanmakta olduğum tarifeyi ön nakil işlemi ile yeni adrese aldırmak için işlemleri başlattım. Bağcılar Türk Telekom müdürlüğüne gittim ne durumdadır diye bana projenin çiziminin gerçekleştirildiğini ve onaya gönderildiğini, bu sürecin bir, bir buçuk ay içerisinde tamamlanacağı söylendi. Benzer durumları yaşayan arkadaşlar tecrübelerini ve ne kadar sürede sonuç aldıklarını paylaşırlarsa çok sevinirim, ayrıca bu süreci hızlandırmanın farklı bir yolu varsa da dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Yeni bina eğer apartman ise toplu bir şekilde altyapı başvurusu yapın çok daha hızlı getiriyorlar altyapıyı.

Bütün sokaktan imza topladım sayfalar dolusu 6 aydır hala yok. Tesadüfe bakın 2 bina yanımızdaki muhtarın tanıdıklarında var.

Bunun muhtarlık ile alakası yok. Muhtarlar belediyeler veya yetkililer tarafından çöp kadar bile önemsenmez. Muhtarlar sadece o yetkilerine güvenip üstüne de boş zamanları olduğu için belediye binasına, TT ilçe müdürlüğüne defalarca gidip hakkını aradığı için öncelik almıştır. Aynısını siz yaparsanız emin olun sizin sorununuz da çözülür.

Bunun muhtarlık ile alakası yok. Muhtarlar belediyeler veya yetkililer tarafından çöp kadar bile önemsenmez. Muhtarlar sadece o yetkilerine güvenip üstüne de boş zamanları olduğu için belediye binasına, TT ilçe müdürlüğüne defalarca gidip hakkını aradığı için öncelik almıştır. Aynısını siz yaparsanız emin olun sizin sorununuz da çözülür.
Yakında türk telekom kadrolu çalışanı olucam öyle söyleyeyim. Gözümle görmesem bende inanmazdım dediklerime.