jackarmis 24

Başarılı
İncehesap'tan PC aldım. Ekran kartını güncelledim, Windows Uptade kısmını güncelledim, başka ne yapabilirim? Benim yerime test yapıp masaüstüne görsel bırakmışlar, alta görselini bırakıyorum. Her şey yolunda mı? Ben pek anlamıyorum. Bunun haricinde ne yapabilirim?

Teşekkürler.

testok.webp

İncehesap'tan PC aldım. Ekran kartını güncelledim, Windows Uptade kısmını güncelledim, başka ne yapabilirim? Benim yerime test yapıp masaüstüne görsel bırakmışlar, alta görselini bırakıyorum. Her şey yolunda mı? Ben pek anlamıyorum. Bunun haricinde ne yapabilirim?

Teşekkürler.

Eki Görüntüle 277127
Bios üzerinden İşlemci intelse XMP, AMD ise EXPO ayarlarını açın. Ve son olarak ReSizebar'ı açın.

Ayrıca anakartın sitesindeki tüm sürücüleri kur.

Bios üzerinden İşlemci intelse XMP, AMD ise EXPO ayarlarını açın. Ve son olarak ReSizebar'ı açın.

Ayrıca anakartın sitesindeki tüm sürücüleri kur.
İncehesap Bios'u güncelleyip ram'leri 6000Mhz'ye çekip yollamış. Windows ayarları babında ne yapabilirim başka? Resizebar nereden açabilirim?

İncehesap Bios'u güncelleyip ram'leri 6000Mhz'ye çekip yollamış. Windows ayarları babında ne yapabilirim başka? Resizebar nereden açabilirim?
Anakart markası nedir? Resizebar üzerinden açılır. Windows üzerinden WinUtil kullanarak telemetri gibi gereksiz şeyleri kapatabilirsin.

Anakart markası nedir? Resizebar üzerinden açılır. Windows üzerinden WinUtil kullanarak telemetri gibi gereksiz şeyleri kapatabilirsin.
Gigabyte X870 GAMING Soket AM5 DDR5 8200(OC) MHz Wifi 6 ATX Gaming

BIOS'ta yapabilirsin. MSI anakartlarda BIOS ekranında sağ üstte arama kısmına ReSizebar yazarsan direkt ReSizebar çıkar.
İlk kez duydum, açayım mı bunu?

Evet açmanı öneririm üstteki arkadaşın dediği gibi.İşlemci tüm VRAM belleğine erişebiliyor diye biliyorum açınca.
Siz bilgili kardeşcanlara benziyorsunuz, yukarıdaki test sonuçlarını yorumlar mısınız, bir sıkıntı var mı?

Siz bilgili kardeşcanlara benziyorsunuz, yukarıdaki test sonuçlarını yorumlar mısınız, bir sıkıntı var mı?
Hocam fan modeliniz nedir?

Onun dışında bu işlemci için maksimum sıcaklık 92 normal sayılabilir çünkü bir benchmark testinde benim işlemcimde iyi soğutmaya rağmen 85'lere çıkıyor. Onun dışında oyun oynarken tahmini maksimum 80 dereceye ulaştığını tahmin etsek normal diyebiliriz.

Ekran kartı sıcaklığı yerinde normal bir sıcaklık benchmark için iyi denilecek bir sıcaklık.

Ben bir sıkıntı göremedim açıkçası.

92 dereceye çıkmış. Fazla ama stok fan falansa normal.

Gigabyte X870 GAMING Soket AM5 DDR5 8200(OC) MHz Wifi 6 ATX Gaming

İlk kez duydum, açayım mı bunu?
Anakartın modelini yazıp "nasıl resizebar açılır" diye aratırsanız çıkar. Açmanızı kesinlikle öneririm. İncehesap açmış olabilir ama kontrol etmekte fayda var.