- Makaleler
- 6
Yan sokaklara falan baktım çoğunda HiperNet yazıyor hocam. Harita eğer doğru gösteriyorsa yakınlarda fiber yok gibi.
Yani fiber çoğu yerde hâla yok şaka gibi
Yan sokaklara falan baktım çoğunda HiperNet yazıyor hocam. Harita eğer doğru gösteriyorsa yakınlarda fiber yok gibi.
50 MBPS internete 700 lira veriyorum, 500 alan arkadaşım daha az veriyor. Hakkını sonuna kadar aramazsan böyle oluyor demek ki. Fiber süreci de sancılı olacak gibi, o kadar daireye VDSL olmaz diye düşünüyorum.Yani fiber çoğu yerde hâla yok şaka gibibölgenizdeki yeni evlere gelmediyse size de gelmez.
50 Mbps internete 700 lira veriyorum, 500 alan arkadaşım daha az veriyor. Hakkını sonuna kadar aramazsan böyle oluyor demek ki. Fiber süreci de sancılı olacak gibi, o kadar daireye VDSL olmaz diye düşünüyorum.
Hipernet bir VDSL2 hizmeti. Fiber yoktur muhtemelen (Onda da Fibernet diyor TT).Yan sokaklara falan baktım çoğunda hipernet yazıyor hocam. Harita eğer doğru gösteriyorsa yakınlarda fiber yok gibi.
Planlama birimiyle görüş.Binanın 100 metre uzağında fiber kutusu var mış, sadece arka binaya çekilmiş galiba. Telekom 1-2 ay içinde gelir dedi fakat bana 1-2 ay bile güven vermedi. Şimdiden itibaren bir şey yapmama gerek var mı?
Arka binada fibernet gözüküyor işte hocam. Fiber kutusu yakınlarda var yani.Hipernet bir VDSL2 hizmeti. Fiber yoktur muhtemelen (Onda da Fibernet diyor TT).