Yani fiber çoğu yerde hâla yok şaka gibi :) bölgenizdeki yeni evlere gelmediyse size de gelmez.
50 MBPS internete 700 lira veriyorum, 500 alan arkadaşım daha az veriyor. Hakkını sonuna kadar aramazsan böyle oluyor demek ki. Fiber süreci de sancılı olacak gibi, o kadar daireye VDSL olmaz diye düşünüyorum.

50 Mbps internete 700 lira veriyorum, 500 alan arkadaşım daha az veriyor. Hakkını sonuna kadar aramazsan böyle oluyor demek ki. Fiber süreci de sancılı olacak gibi, o kadar daireye VDSL olmaz diye düşünüyorum.

500 Mbps internete 550 TL ödüyorum sizinki cidden fazlaymıs...
Uğraşmazsan gelmez.

Binanın 100 metre uzağında fiber kutusu var mış, sadece arka binaya çekilmiş galiba. Telekom 1-2 ay içinde gelir dedi fakat bana 1-2 ay bile güven vermedi. Şimdiden itibaren bir şey yapmama gerek var mı?

Yan sokaklara falan baktım çoğunda hipernet yazıyor hocam. Harita eğer doğru gösteriyorsa yakınlarda fiber yok gibi.
Hipernet bir VDSL2 hizmeti. Fiber yoktur muhtemelen (Onda da Fibernet diyor TT).

Binanın 100 metre uzağında fiber kutusu var mış, sadece arka binaya çekilmiş galiba. Telekom 1-2 ay içinde gelir dedi fakat bana 1-2 ay bile güven vermedi. Şimdiden itibaren bir şey yapmama gerek var mı?
Planlama birimiyle görüş.

Hipernet bir VDSL2 hizmeti. Fiber yoktur muhtemelen (Onda da Fibernet diyor TT).
Arka binada fibernet gözüküyor işte hocam. Fiber kutusu yakınlarda var yani.

180 gün içinde dediler, altyapı çalışmalarır sürüyormuş. Ön nakil başvurusu alınmış, bakalım ne kadar sürecek :D

Türk Telekom adreste altyapı planı olmadığını, minimum 3 yılda geleceğini ama 15 kişi başvuru yaparsak 3 ayda getireceklerini söyledi :D 50 metre ötede fiber varken nasıl oluyor bu iş anlayamadım.

GÜNCELLEME
Binadan birkaç kişi imza götürmüştük, geçen ay sokağa fiber çektiler bu hafta da binaya kutu gelmiş. Kurulum için tarih verdiler, yaklaşık 4 ay sürdü. Kurulumdan sonra güncellerim yine.

Son düzenleme: