Çözüldü Yeni bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5707
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 392
  • Etiketler Etiketler
    format
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5707

Başarılı
Makaleler
4

Bir sorun yaşadım ve format atmak istedim atana kadar da Ubuntu kullanmak için Ubuntu kurdum ve şimdi format atmak istediğimde böyle yapıyor nedeni ne olabilir?

Çözüm
İlk hataya Tamam dediğinde ne oluyor? Hata gayet net. Zaten Windows yüklü olan sürücüye tekrar Windows kurarsanız, mevcut Windows, Windows.old klasörüne taşınır.

Önceki Windows ile işin yoksa:
  • Bölüm 5, 4 ve 3'ü sil.
  • Çıkan 454 GB'lık bölümü seç ve Windows kur.
İlk hataya Tamam dediğinde ne oluyor? Hata gayet net. Zaten Windows yüklü olan sürücüye tekrar Windows kurarsanız, mevcut Windows, Windows.old klasörüne taşınır.

Önceki Windows ile işin yoksa:
  • Bölüm 5, 4 ve 3'ü sil.
  • Çıkan 454 GB'lık bölümü seç ve Windows kur.

Çözüm
İlk hataya tamam dediğinde ne oluyor? Hata gayet net. Zaten Windows yüklü olan sürücüye tekrar Windows kurarsanız, mevcut Windows, Windows.old klasörüne taşınır.

Tamam deyince üçüncü fotoğraftaki gibi yeni bir bölüm oluşturacağız veya mevcut bir bölüm bulamadık yazıyor. Dosyaları silmeden yapmamın yolu var mı sil diyerek mi yapmalıyım?

@Recep Baltaş bölüm 5 recovery bölümü yazıyor ve OEM yazıyor key ile ilgili bir sıkıntı olur mu PC'de OEM Windows key var.

Sürücü 0 bölüm 5 recovery siz sürücü 1 bölüm 5 yazmışsınız şimdi fark ettim.

Format atmaya karar verdiğim için video linkini popüler bir siteyle güncellememiştim şimdi Drive ile atacağım linki. Şu an önceki Windows açılmadan önce mavi ekranda 5 6 ayarın olduğu menüye giremiyorum bayağı bozuldu nedenini bilmiyorum. Fotoğrafları ve yedekleme gereken dosyaları almıştım Ubuntu ile. Oyunları kurtarmak istemiştim ama çoğu oyunu oynamayacağım için silmem gerekiyordu temiz kurulum yapacağım.

Bu yöntemle yaptım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…