Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İlk hataya Tamam dediğinde ne oluyor? Hata gayet net. Zaten Windows yüklü olan sürücüye tekrar Windows kurarsanız, mevcut Windows, Windows.old klasörüne taşınır.
Önceki Windows ile işin yoksa:
- Bölüm 5, 4 ve 3'ü sil.
- Çıkan 454 GB'lık bölümü seç ve Windows kur.
İlk hataya Tamam dediğinde ne oluyor? Hata gayet net. Zaten Windows yüklü olan sürücüye tekrar Windows kurarsanız, mevcut Windows, Windows.old klasörüne taşınır.
- Bölüm 5, 4 ve 3'ü sil.
İlk hataya tamam dediğinde ne oluyor? Hata gayet net. Zaten Windows yüklü olan sürücüye tekrar Windows kurarsanız, mevcut Windows, Windows.old klasörüne taşınır.
Tamam deyince üçüncü fotoğraftaki gibi yeni bir bölüm oluşturacağız veya mevcut bir bölüm bulamadık yazıyor. Dosyaları silmeden yapmamın yolu var mı sil diyerek mi yapmalıyım?
@Recep Baltaş bölüm 5 recovery bölümü yazıyor ve OEM yazıyor key ile ilgili bir sıkıntı olur mu PC'de OEM Windows key var.
Sürücü 0 bölüm 5 recovery siz sürücü 1 bölüm 5 yazmışsınız şimdi fark ettim.
512 MB ve 980 MB'lık bölümler. Bir sorun olursa zaten USB bellek ile de kurtarma yapabilirsin.
Dosyalarını yedeklemek için bir Ubuntu USB'den boot edip önemli verilerini yedekleyebilirsin.
Bu arada Mevcut Windows boot etmiyor mu?
Dosyalarını yedeklemek için bir Ubuntu USB'den boot edip önemli verilerini yedekleyebilirsin.
Bu arada Mevcut Windows boot etmiyor mu?
512 MB ve 980 MB'lık bölümler. Bir sorun olursa zaten USB bellek ile de kurtarma yapabilirsin.
Bu arada mevcut Windows boot etmiyor mu?
Windows 10 ekranın çeyreği kullanılıyor ve ekran gidip geliyor
Daha önce olmuştu ve kendi kendine düzelmişti şimdi bir şey yapamıyorum. Gelişmiş ayarlara girdim ama bir şey yapamadım fotoğrafları alıp format atacağım ve fotoğrafları almak için Ubuntu kuracağım Ubuntu ile Windows diskindeki fotoğrafları nasıl alacağımı bilmiyorum bir rehber varsa ve...
20240623_013914.mp4
drive.google.com
Bu yöntemle yaptım.İlk hataya Tamam dediğinde ne oluyor? Hata gayet net. Zaten Windows yüklü olan sürücüye tekrar Windows kurarsanız, mevcut Windows, Windows.old klasörüne taşınır.
- Bölüm 5, 4 ve 3'ü sil.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-