Hani BF oyununun BF42 diye oyunu var ya hah onda uçan kanatlı adamlar var ya oyun gelecekte ya ona neden eleştiri yapmıyorsunuz?
Uçan kanatlı adamlar yok. Uçan kanatlı bir tane kadın var sadece. Onunda karakter özelliği bu zaten. Wingsuit fütüristik bir şey değil. Günümüzde hem askeri hem sivil alanda kullanılan/kullanılacak bir şeydir.

Uçan kanatlı adamlar yok. Uçan kanatlı bir tane kadın var sadece. Onunda karakter özelliği bu zaten. Wingsuit fütüristik bir şey değil. Günümüzde hem askeri hem sivil alanda kullanılan/kullanılacak bir şeydir.

Yani karakteristlik özellik olunca bunu fütüristik kılmıyor yani?

Buna da okeyseniz ben bir şey demiyorum bu sadece saf fanboyluk taraf tutuculuk. Ben birinin kafama uçup, bir anda havada sıkıp, bir anda uçmasını gerçekçi sanmıyorum.

2019'dan sonra hepsi.

Buna da okeyseniz ben bir şey demiyorum bu sadece saf fanboyluk taraf tutuculuk. Ben birinin kafama uçup, bir anda havada sıkıp, bir anda uçmasını gerçekçi sanmıyorum.

2019'dan sonra hepsi.

2019 enCore'un ilk dönemleri. Farkları çok. 2025 videolarına bak.

Buna da okeyseniz ben bir şey demiyorum bu sadece saf fanboyluk taraf tutuculuk, ben birinin kafama uçup bir anda havada sıkıp bir anda uçmasını gerçekçi sanmıyorum.

2019'dan sonra hepsi.

Havada sıkılmıyor. Attığınız videodaki adam kimseyi öldüremiyor. Ayrıca video 2021'e ait. Adam haritanın en ucuna gidiyor. En ekstrem örneği atıyorsunuz ama o da bir şeyi kanıtlamıyor. Video'da mekaniği bozan bir şey yok. Adam uçarken kimse adama sıkmıyor. Kimse pinlemiyor. Yani oyunun en kırık olduğu dönemden bir video bulup hiçbir şey ispatlayamamanız biraz talihsiz olmuş.

Tekrar söylüyorum wingsuit kullanılan bir şey. Öyle bir yazmışsınız ki sanki kadının göbeğine makineli tüfekli turret bağlamışlar, uçarken milleti tarıyor sanacak millet.

Havada sıkılmıyor. Attığınız videodaki adam kimseyi öldüremiyor. Ayrıca video 2021'e ait. Adam haritanın en ucuna gidiyor. En ekstrem örneği atıyorsunuz ama o da bir şeyi kanıtlamıyor. Video'da mekaniği bozan bir şey yok. Adam uçarken kimse adama sıkmıyor. Kimse pinlemiyor. Yani oyunun en kırık olduğu dönemden bir video bulup hiçbir şey ispatlayamamanız biraz talihsiz olmuş.

Tekrar söylüyorum wingsuit kullanılan bir şey. Öyle bir yazmışsınız ki sanki kadının göbeğine makineli tüfekli turret bağlamışlar, uçarken milleti tarıyor sanacak millet.

Ya abi şu ne o zaman:

Cidden öyle bir kafa yapınız varki BF fanboyları olarak, wingsuit yok diye bir şey diyoruz sanki. BF rezalet ötesi bir oyun yaptı BF6 ve BF42.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya abi şu ne o zaman:

Cidden öyle bir kafa yapınız varki BF fanboyları olarak, wingsuit yok diye bir şey diyoruz sanki. BF rezalet ötesi bir oyun yaptı BF6 ve BF42.

Attığınız kaynakları bir inceleseniz mi artık? Bu adamın kaç yıldır BF oynadığını biliyor musunuz? Tebrik ederim en ekstrem örnekleri atıyorsunuz. Ben de 15 yıldır CoD oynayan adamların videosunu atıp kırık diyeyim. Sadece Steam'de 233 saat Bf42 oynama sürem var. Şu video da olan başıma maksimum 5 kez falan denk gelmiştir. Sanki herkes böyle oynuyor gibi paylaşmışsınız.

Eğer steady moduna girmezseniz silah sabit durmuyor hareket ediyor. Herkes yapabilecek gibi atıyorsunuz. Madem böyle kolay, oyunu indirip yapıp videosunu atın bize, bekliyoruz. Epic'te 30 TL oyun şu an.

Son düzenleme:
Black Ops 7

Dosya Ekleri

• IMG_1206.webp
    IMG_1206.webp
    783,5 KB · Görüntüleme: 41