oğuz sasi 113

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller.

Babam evin önünde kedi bulmuş daha bebeymiş ve sırtında yara ve diş izleri varmış. Evde süt yok ve kedinin yiyebileceği bir şey de yok yetişkin kedi maması yiyemez sanırım. Ben işteyim akşam 10 gibi eve geçiyorum giderken de süt alacağım. Aç şekilde durabilir mi 10 saat falan?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 saat uzun süre üstelik yaralanmış genelde hep uyurlar ama hasta olmamasi için beslenmesi şart ayrıca normal süt içemeez kedi sütü almanız lazım o kadar pahali bir şey değil bir kere alırsınız bayağı yetiyor büyüyene kadar.

Mahallede çok küçük fare gibi bir kedi beni eve kadar takip etmişti, aç olduğu belliydi. Yiyecek bir şey yoktu ve eve de alamadım, sabah kalktığımda kedinin hala kapımın önünde sabaha kadar beni beklediğini gördüm. Sonra ayarladım yiyecek bir şeyler. Yani 13-14 saate kadar yolları var diyebilirim.

Yaradan falan bahsetmişsin onun hakkında bir şey diyemem bu arada. Benim bahsettiğim düz sağlıklı sadece aç bir yavruydu.

Hocam, süt vermeyin. Zaten sütün içindeki laktoz yavru kedileri ishal eder. 10 saat çok uzun bir süre, kedi için hayati tehlike oluşturabilir. Petshoptan yavru kedi için süt tozu alın hocam.

Bir de yavru kedi kendi ısısını koruyamaz; bir havluya sarılmış sıcak su torbasına koyun. Yaralardan da ciddi bakteri kapabilir hocam. 1 çay bardağı suyu kaynatıp ılıtın, çok az tuz koyup yaraları gazlı bez ile silin hocam. Sürtmeyin, sadece bas-çek yapın. Islak kalan yara enfeksiyon kapabilir, sonrasında kurulayın hocam. Kediyi sıcak tutmayı unutmayın.

10 saat uzun süre üstelik yaralanmış genelde hep uyurlar ama hasta olmamasi için beslenmesi şart ayrıca normal süt içemeez kedi sütü almanız lazım o kadar pahali bir şey değil bir kere alırsınız bayağı yetiyor büyüyene kadar.
Pahalılığından değil vaktim yok işteyim o yüzden demiştim. O zaman aldığım yere geri bırakmam lazım annesi falan gelir belki bilemiyorum. Evde babam var oda bir yere gidemez şu an.

Pahalılığından değil vaktim yok işteyim o yüzden demiştim. O zaman aldığım yere geri bırakmam lazım annesi falan gelir belki bilemiyorum. Evde babam var oda bir yere gidemez şu an.

Yüksek ihtimal almaz hocam bir de sizin kokunuzda sinmiştir hayatını kaybedebilir yavru.

Bilemiyorum hocam 1 saat önce yaşanmış olay. Elimde olsa götürürüm de şu an işi bırakıp gidemem. Bir de çok bebe değil galiba tüyleri falan varmış babamın dediğine göre. Bilmiyorum hiç.

Hocam bazı belediye kliniklleri iyi oluyor nerede yasıyosunuz bilmiyorum ama belediyeyi arayın hocam en kötü.