oğuz sasi 113
Bilgin
Buranın hiç bir şeyi iyi değil Ümraniyedeyim onlara emanet edeceğime hiç etmem daha iyi. Rezalet bir ekip gerçekten.Hocam bazı belediye kliniklleri iyi oluyor nerede yasıyosunuz bilmiyorum ama belediyeyi arayın hocam en kötü.
Buranın hiç bir şeyi iyi değil Ümraniyedeyim onlara emanet edeceğime hiç etmem daha iyi. Rezalet bir ekip gerçekten.Hocam bazı belediye kliniklleri iyi oluyor nerede yasıyosunuz bilmiyorum ama belediyeyi arayın hocam en kötü.
veterine götürülmesi şart. Tedaviden sonra da en az 3, mümkünse 2 saatte bir süt tozundan yapılmış sütü biberon ile verip sonra tuvaletini yaptırıp tekrar kapalı ama nefes alabileceği bir kutuda dinlenmeye bırakmanız en iyisi. Ben bu şekilde bir yavru büyüttüm. Kutu içerisine de en alta sıcak su torbası, üzerine de birkaç kat olacak şekilde yumuşak yatabileceği bez parçaları, kumaş, örtü, battaniye artık ne bulabiliyorsanız bir şey sermenizi öneririm.
@BirForumcuKişi, dostlar bir veteriner denk geldi 3 paket süt bilmem nesi aldım bir de enjektör aldım nasıl hazırlandığını, ne kadar vereceğim gibi şeyleri yazarsanız çok iyi olur eve gidince mesajlarınızı okuyacağım teşekkürler.