Tatlı olmuş. Yeni de bir renk gelmiş. Haki. Pek beğenmedim ama biz kırmızıdan devam. Blok küçülmüş, 890 CC'ye düşmüş ve vites aralığı kısalmış. Beygir 115'e yükselmiş 7000 RPM'de. Islak ağırlığı da 202 kiloya düşmüş. Tadından yenmez ama tabii fiyatı da 700'ün altında olmaz diye düşünüyorum.
CF Moto 650 MT bloğuyla 240 bin, CLX 700 bloğuyla 170 bin devirmiş iki arkadaşımız var. Aynı şekilde RKS'nin 250'lik racing bir makinesi ile 70 bine yaklaşmış bir arkadaşım var.
3 arkadaşından örnek verip Çin motorlarını genel olarak savunamazsın ki. Mantığa aykırı bu Senin bu yorumuna bakarsak benim dediğim de %100 doğru o zaman
@Görkem bana biliyorsun ama kabul etmek istemiyormuşsun gibi geldi. Cf yi severim f/p motoru denilebilir ama cfnin blokları düşük cc hariç büyük blokları genelde başka markalardan satın alma ya da klonlama oluyor. 650 MT kawasaki er6 nın klonu örnek olarak.
3 arkadaşından örnek verip Çin motorlarını genel olarak savunamazsın ki. Mantığa aykırı bu Senin bu yorumuna bakarsak benim dediğim de %100 doğru o zaman