Japondan sonra hintli derim, yağını düzenli değiş oldu bitti.Düzgün bakıldığında TVS, KTM gibi markalar Japon kadar sağlam bence. Arkadaşımda Duke 390 var 52 bin de, bakım hariç sanayi/servis yüzü görmedi.
Cin malı motorlar işin en tehlikeli kısmı.
Japondan sonra hintli derim, yağını düzenli değiş oldu bitti.Düzgün bakıldığında TVS, KTM gibi markalar Japon kadar sağlam bence. Arkadaşımda Duke 390 var 52 bin de, bakım hariç sanayi/servis yüzü görmedi.
Kesinlikle katılıyorum.
Benim ilk motorum 2007 model tvs apache di 83km de sattım çok memnundum motordan sadece ağırdı biraz. Şuan rs200 kullanıyorum genel olarak bundan da çok memnunum.Düzgün bakıldığında TVS, KTM gibi markalar Japon kadar sağlam bence. Arkadaşımda Duke 390 var 52 bin de, bakım hariç sanayi/servis yüzü görmedi.
Tüketim kaç hocam bende de ford var 1.0 ecoboost bence çok yakmıyor2023 model Polo var hocam 12.000 km de daha. Kışın araba çok iyi evet fakat 1.0 TSI olmasına rağmen cok yakıyor. Forza 250 de olabilir.
7.5 civarı. Az sonra dışarı çıkacağım bir daha bakarım.Tüketim kaç hocam bende de ford var 1.0 ecoboost bence çok yakmıyor
Ben bu fikre yarı katılıyorum yarı katılmıyorum hocam, cross bakıyordum ama param çok kısıtlıydı xtreme aldım yalan yok sorun yaşamadım ama hep basit sorunlar yaşadım zaten motor parçaları cg ile uyumlu çoğu o yüzden bi 17000 km xtreme tecrübem oldu o motordan da çok memnundum.
Şehir içi benim de 7 civarı geziyor, şehir dışı 5.5-6 falan7.5 civarı. Az sonra dışarı çıkacağım bir daha bakarım.
Araba gayet seri hiç pişman etmedi gücünden memnunum fakat yaktığını hakkını vermiyor bence.Şehir içi benim de 7 civarı geziyor, şehir dışı 5.5-6 falan
Ben bu fikre yarı katılıyorum yarı katılmıyorum hocam, cross bakıyordum ama param çok kısıtlıydı Xtreme aldım yalan yok sorun yaşamadım ama hep basit sorunlar yaşadım zaten motor parçaları CG ile uyumlu çoğu o yüzden bir 17000 km Xtreme tecrübem oldu o motordan da çok memnundum.
Şehir içi benim de 7 civarı geziyor, şehir dışı 5.5-6 falan.
Ford cargo 2520 gibi yakıyor mübarek. Ciddi anlamda fazlaymış.
Motordan bahsettiğini varsaydım bu arada, sonra bana kızma
Eki Görüntüle 142536
Ford cargo 2520 gibi yakıyor mübarek. Ciddi anlamda fazlaymış.
Motordan bahsettiğini varsaydım bu arada, sonra bana kızma
Eki Görüntüle 142536