Tatlı olmuş. Yeni de bir renk gelmiş. Haki. Pek beğenmedim ama biz kırmızıdan devam. Blok küçülmüş, 890 CC'ye düşmüş ve vites aralığı kısalmış. Beygir 115'e yükselmiş 7000 RPM'de. Islak ağırlığı da 202 kiloya düşmüş. Tadından yenmez ama tabii fiyatı da 700'ün altında olmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Japon>Alman>İtalyan olarak devam edelim. Durability ve reliability olarak İtalyan motorları iki gömlek aşağıda kalıyor.
Bakım yaptığınız sürece Çin bloğuyla da Japon'un yaptığı kilometreleri yaparsınız.

Siz ne sürüyorsunuz? Bu bahsettiğiniz ülkelerin üreticilerinin motorlarında kaç KM kendi deneyiminiz var?

3 arkadaşından örnek verip Çin motorlarını genel olarak savunamazsın ki. Mantığa aykırı bu :D Senin bu yorumuna bakarsak benim dediğim de %100 doğru o zaman :D

@Görkem bana biliyorsun ama kabul etmek istemiyormuşsun gibi geldi. Cf yi severim f/p motoru denilebilir ama cfnin blokları düşük cc hariç büyük blokları genelde başka markalardan satın alma ya da klonlama oluyor. 650 MT kawasaki er6 nın klonu örnek olarak.

3 arkadaşından örnek verip Çin motorlarını genel olarak savunamazsın ki. Mantığa aykırı bu :D Senin bu yorumuna bakarsak benim dediğim de %100 doğru o zaman :D
Mod arkadaşımız doğru söylüyor mondial rks gibi markalar ile bi 50k yapmayı deneyin ya da 150nk 250sr ve ya nk ile deneyin.