Yeni evcil hayvanım muhabbet kuşu!

Kafes altlığı olarak mısır granülü öneririm. Organik ve nemi emiyor, küfü engelliyor. Kesinlikle gazete, kağıt falan kullanılmamalı. Virkon S şart değil bence. Çeşme suyundaki klor zaten mikropların %95'ini falan öldürüyor. Eğer daha fazlası istenirse çamaşır suyu ile 1/100 oranla sulandırıp kullanmak gayet yeterli. Bir zararı olmaz.

Yavru diye biliyoruz. Gagası da mor böyle 1.5 yaşında bir erkek kuşun gagası mavi olur diye biliyorum.
Kesinlikle yavru değil ama büyük de değil. 1 yaşını net doldurmuş.

Gözüne dikkatlı baktınız mı hocam? İlk aylarda bu arkadaşlarda tamamen siyah oluyor. 1 yaşında olsaydı ek bir beyaz halka olurdu diye biliyorum.
8 yıl üreticilik yaptım diyebilirim. Yaşını tahmin etmekte zorlanmıyorum artık. Ayrıca 2-3 yaşına kadar o beyaz halkalar çıkmayabilir.

8 yıl üreticilik yaptım diyebilirim. Yaşını tahmin etmekte zorlanmıyorum artık. Ayrıca 2-3 yaşına kadar o beyaz halkalar çıkmayabilir.

Moralim bozuldu emin misiniz? Ben çok kararsız kaldım. Ele gelmiyor tutunca zorlayınca ısırıyor.

Buyurun, bu fotoğraf da yakınlaştırıp çektim.

Dosya Ekleri

• 20260316_180935.webp
    1,6 MB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…