Yeni format atılan PC'de kablosuz ağa bağlanılamıyor

UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar PC'ye format attım fakat kablosuz internete bağlanamadım. Daha doğrusu Wi-Fi simgesi bile görünmüyor, görünmediği için ben de kablolu bağlanabildim internete. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Anakartım MSI PRO X870-P

Hocam, sürücüsü kurulan bir aygıtın kimliğini atman bize bir şey kazandırmaz ki Bence ekran görüntüsünden dolayı aklınız karıştı. Recep hoca 2 3 dakikada halleder.

Hocam, sürücüsü kurulan bir aygıtın kimliğini atman bize bir şey kazandırmaz ki Bence ekran görüntüsünden dolayı aklınız karıştı. Recep hoca 2 3 dakikada halleder.
En mantıklısı o olacak hocam çünkü ben karma karışık yaptım bazı şeyleri aklım dondu

İfadeler: 99
Bende de AX210 var. Yeni Windows 11 güncellemesinden sonra Wi-Fi bir daha gelmedi. Sadece Bluetooth çalışıyor.

@Recep Baltaş
Bende de AX210 var. Yeni Windows 11 güncellemesinden sonra Wi-Fi bir daha gelmedi. Sadece Bluetooth çalışıyor.
https://www.amazon.com.tr/Ziyituod-...ywords=intel+ax210&qid=1732443982&sr=8-2&th=1 Bu mu oluyor hocam senin kullandığın ?
Bende bunu alsam sadece antenlerini MSI PRO X870-P Wİ-Fi girişini taksam çalışır dimi Fotoğraf attım örnek olarak.
Bende'ki antenin MSI PRO X870-P Wi-Fi aparatının kablosunun 1 tanesi yerinden çıktı dün çıkar-tak işlemi yaparken bi baktım kablo çıkmış antenin. (Ben zorlayıcı bi şey bile yapmadım nazik bir şekilde çıkardım ve takacak iken kablo yerinden çıktı)

Dosya Ekleri

• d.webp
    10 KB · Görüntüleme: 63

O tarz PCI kartı vardı soğutuculu eski çipi çıkartıp yeniledim.

O tarz PCI kartı vardı soğutuculu eski çipi çıkartıp yeniledim.

Şu an hangi Wi-Fi aparatını kullanıyorsun hocam?
Benim aparatın kablosu koptuğu için durduk yere çok basit kablo yapmışlar kullanamayacağım gibi görünüyor yeni satın almıştım anakartı şaka gibi.
Herhangi bir PCI kartı alsam sadece antenini o fotoğrafta ki yere montelesem olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyumlu olmaz PCI-e girişleri farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…