UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar PC'ye format attım fakat kablosuz internete bağlanamadım. Daha doğrusu Wi-Fi simgesi bile görünmüyor, görünmediği için ben de kablolu bağlanabildim internete. Nasıl düzeltebilirim bu durumu?
Anakartım MSI PRO X870-P

Hocam, sürücüsü kurulan bir aygıtın kimliğini atman bize bir şey kazandırmaz ki :) Bence ekran görüntüsünden dolayı aklınız karıştı. Recep hoca 2 3 dakikada halleder.
En mantıklısı o olacak hocam çünkü ben karma karışık yaptım bazı şeyleri aklım dondu :)

@Recep Baltaş
Bende de AX210 var. Yeni Windows 11 güncellemesinden sonra Wi-Fi bir daha gelmedi. Sadece Bluetooth çalışıyor.
https://www.amazon.com.tr/Ziyituod-...ywords=intel+ax210&qid=1732443982&sr=8-2&th=1 Bu mu oluyor hocam senin kullandığın ?
Bende bunu alsam sadece antenlerini MSI PRO X870-P Wİ-Fi girişini taksam çalışır dimi Fotoğraf attım örnek olarak.
Bende'ki antenin MSI PRO X870-P Wi-Fi aparatının kablosunun 1 tanesi yerinden çıktı dün çıkar-tak işlemi yaparken bi baktım kablo çıkmış antenin. (Ben zorlayıcı bi şey bile yapmadım nazik bir şekilde çıkardım ve takacak iken kablo yerinden çıktı)

Dosya Ekleri

• d.webp
    d.webp
    10 KB · Görüntüleme: 63
@Recep Baltaş

https://www.amazon.com.tr/Ziyituod-3000Mbps-Bluetooth5-1-2402Mbpsye-destekler/dp/B07Z1W8Y16/ref=sr_1_2?dib=eyJ2IjoiMSJ9.PqedJq9ePZJ6kZeqy9uOPXIYhImVpjteck8S4BrvXuJxeydREM7g2GU-5R7MT7tt2caya_QFTaXoRSPay5ZNmbjlBPqKHA0ux1FPFvwL6k5kySpSD1KEsgW_rQ-lInaIX0f2eAD5KdIZuyaUvVy8HDl8wP06zsH4OWlByoSPN-e3d91eW47BZbLfMfEce-rsR-2kpGqJb9mI4E6bxWXjndCbbU5QTA5050uXxfg3bN0fT0kOqMks5BfApeWaM-H3WzTasHKdmc0zx-wnZ4RnTYNHWp9DObcqhf-3K8c2b9A.WHl34UPlgmh-hWGhJn5L6-1dLVWv2sjgA3MbbBR7G3c&dib_tag=se&keywords=intel+ax210&qid=1732443982&sr=8-2&th=1 bu mu oluyor hocam senin kullandığın?
Bende bunu alsam sadece antenlerini MSI Pro X870-P Wi-Fi girişini taksam çalışır değil mi fotoğraf attım örnek olarak.
Bende'ki antenin MSI Pro X870-P Wi-Fi aparatının kablosunun 1 tanesi yerinden çıktı dün çıkar-tak işlemi yaparken bir baktım kablo çıkmış antenin. (ben zorlayıcı bir şey bile yapmadım nazik bir şekilde çıkardım ve takacak iken kablo yerinden çıktı)

O tarz PCI kartı vardı soğutuculu eski çipi çıkartıp yeniledim.

O tarz PCI kartı vardı soğutuculu eski çipi çıkartıp yeniledim.

Şu an hangi Wi-Fi aparatını kullanıyorsun hocam?
Benim aparatın kablosu koptuğu için durduk yere çok basit kablo yapmışlar kullanamayacağım gibi görünüyor yeni satın almıştım anakartı şaka gibi.
Herhangi bir PCI kartı alsam sadece antenini o fotoğrafta ki yere montelesem olur mu?

d.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an hangi Wi-Fi aparatını kullanıyorsun hocam?
Benim aparatın kablosu koptuğu için durduk yere çok basit kablo yapmışlar kullanamayacağım gibi görünüyor yeni satın almıştım anakartı şaka gibi.
Herhangi bir PCI kartı alsam sadece antenini o fotoğrafta ki yere montelesem olur mu?

Uyumlu olmaz PCI-e girişleri farklı.