Selamlar herkese.
Detaylar
Kim cevapladı?Size de selam.
TP'de de değişecek ve uzun süre böyle kalacak.Size de selam.Buradaki adınız değişik olunca alışmak zaman alacak gibi görünüyor.
![]()
Yani elbet alışırsınız.
Akşam oldu hocam.
Yok hocam sabah oldu bir yanlışınız olmasın.
Şükür buna da, bunu bulamayanda var.
Herkese merhaba,
Belli ki bir avuç vefalı insan burada toplaştık. Görüyorum ve görmekten mutlu oluyorum dediğim birçok tanıdık isim benim gibi burada. Herkesten bir selam bekliyorum arkadaşlar, hoş geldiniz![]()
Tanıyan çıkmaz galiba, eh diğerinde daha 1 sene falan oldu.
Haksızlık yapılmadı, sponsorluklar gittiği için mecburen işten alındı sn. Baltaş. Bende kendisini severim ve onun adına üzüldüm ama sn. Güngör'ün yerinde kim olsa aynısını yapardı.
Katılıyorum.%80i gerici ülkede bu lafları söylemek büyük tepki çeker. Herkesin kendi ekmek teknesi. Haksızlık falan yapılmadı Technopat'ta duyurulmaya izin verildi ne de olsa.
İyi oldu inşallah Diğer forum gibi olmaz burası nokta koymadık diye ya da Aynı cümle yazmayın adı adında 1 hafta yemeyiz
bakıyorum diğerinde aynı cümleyi tekrar yazmışsınız diyor SS alıyorum hani gerçek mi diye ban yedikten sonra mesaja yine giriyorum hiçbir şey duzeltmemisler Aynı cümleyse niye düzenlemiyorsunuz? Ben artık buradayım selam