Detaylar
Kim cevapladı?ElonXMusk 55
Üstün
- Makaleler
- 1
Ne alaka ya, ben sadece bu video özelinde konuşmadımki.Hocam, adam sadece arabaya binip çarptı, ben burada aşırı iyi kavramını hak eden bir şey göremiyorum.
Test buildi olduğu için normallllll. Wasted ekranı da böyle olmayacak sonuçta.
christopher moltisanti 88
Üstün
GTA 5'e benziyor ya da eksik var diyen arkadaşlar alttaki konuya bir baksınlar derim. Sebep ve sonucu açıkladım. Halen ne bekliyorsunuz anlamış değilim. Bu build EARLY BUILD
Malumunuz, GTA 6 fena bir şekilde sızıntılar yaşıyor; fakat bu sızıntılarda şöyle bir kitle gördüm: "Aynı GTA 5 gibi, biraz daha modlanmış versiyonu" diyen çok fazla var; fakat bunun normal olduğunu pek anlatamıyoruz çünkü early Build'ler buna göre tasarlanıp yapılıyor. GTA 5 2011 4-5 Haziran tarihlerinde yapılan sızıntıda birebir GTA 4 mekanikleri ile beta early çalışmalarını çok rahatça görebiliyoruz. GTA 6'daki yayınlanan bu sızıntılar güncel Build olarak pek nitelendirmek yanlış olur çünkü zira hâlâ bazı sistemleri birebir GTA 5 ile aynı. O yüzden oyun komple bütün Build'leri olacak şekilde sızdı demek çok yanlış olur. Umarım bilgilendirici olmuştur.
GTA 5'e benziyor ya da eksik var diyen arkadaşlar alttaki konuya bir baksınlar derim. Sebep ve sonucu açıkladım. Halen ne bekliyorsunuz anlamış değilim. Bu Build early Build
Oyun dünyasıyla hiç alakası olmayan düz bir insana bile durumu şöyle anlatsan mantığı hemen kavrar. Bu adamlar daha 2018'de RDR2 gibi detay seviyesi akıl almaz, fiziğinden yapay zekasına kadar sektöre yön veren bir oyun çıkardılar. Aradan geçen 8 koca yılda hem Rage motoru jenerasyon atladı hem de donanım mimarileri baştan aşağı değişti.
O yüzden GTA 6'yı hâlâ GTA V ile kıyaslamak ya da modlanmış GTA V muamelesi yapmak teknik olarak büyük bir cehalet. 2013 teknolojisinin sınırlarıyla yapılmış bir oyunun temelleri nerede, RDR2'nin üzerine 8 yıllık kesintisiz Ar-Ge, geliştirilmiş NPC etkileşimleri, volumetrik simülasyonlar ve yeni nesil fizik mimarisi eklenmiş bir devasa proje nerede. Düz mantıkla bakan biri bile aradaki bu 8 yıllık teknolojik evrimin oyunu bambaşka bir seviyeye taşıdığını net bir şekilde görür.
fortunee 88
Üstün
Acayip iyi ya, abi ya bilmiyorum özeniyorum şu an 19 kasımda oynayacak herkese.
Rockstar'ın zaten sızdı diyip 19 Kasım'da PC'ye de çıkardığı evren.

ElonXMusk 55
Üstün
- Makaleler
- 1
Valla ben yine de oynayamıyorumRockstar'ın zaten sızdı diyip 19 Kasım'da PC'ye de çıkardığı evren.![]()
Jason’ un kendi aracını sürerken ki araç mekanikleri yine çok yapay hissettirdi ve araca çok hızlı çarpmadı önden çarptı nasıl patladı anlamadım.
christopher moltisanti 88
Üstün
Oyun dünyasıyla hiç alakası olmayan düz bir insana bile durumu şöyle anlatsan mantığı hemen kavrar bu adamlar daha 2018'de RDR2 gibi detay seviyesi akıl almaz, fiziğinden yapay zekasına kadar sektöre yön veren bir oyun çıkardılar. Aradan geçen 8 koca yılda hem rage motoru jenerasyon atladı hem de donanım mimarileri baştan aşağı değişti.
O yüzden GTA 6'yı hâlâ GTA V ile kıyaslamak ya da modlanmış GTA V muamelesi yapmak teknik olarak büyük bir cehalet. 2013 teknolojisinin sınırlarıyla yapılmış bir oyunun temelleri nerede RDR2'nin üzerine 8 yıllık kesintisiz ar-ge, geliştirilmiş NPC etkileşimleri, volumetrik simülasyonlar ve yeni nesil fizik mimarisi eklenmiş bir devasa proje nerede. Düz mantıkla bakan biri bile aradaki bu 8 yıllık teknolojik evrimin oyunu bambaşka bir seviyeye taşıdığını net bir şekilde görür.
Aynen öyle hocam, katılıyorum. Üstelik sızan build early olmasına rağmen final build'in halinin bundan 50 kat daha iyi olacağını tahmin etmek çok zor değil. Bazı forumdaki arkadaşlar sanki oyunun son sürümü buymuş gibi bir çeşit algı mı desem, bilmiyorum ama bunu görmemek çok zor değil aslında.