GTA 5'e grafik yaması basılmış gibi bence.
Kötü bir amaçla söylemiyorum da, abi gözünüzde bir problem mi var :D? Zerre alakası yok, kendim bizzat daha önce en iyi modları kurdum, izledim. Tamam, güzel gözüküyor da, şunun yanına yaklaşamaz bile.

Bir sürü detay var yine:

-Bu Build'de yakıt sistemi var. Görünüşe göre aracı benzinlikte tamir de ettirebiliyoruz.
-Kolunu araç camından dışarı koyuyor.
-Rockstar oyuna Osmanlı Tokadını eklemiş. Bu imajımız açısından çok iyi.
-Crash sırasında tekerlek hakkın rahmetine kavuşuyor.
-İlk soygun sonunda Şerif direkt ateş etmiyor. Önce merkeze bilgi geçiyor. Bununla ilgili güzel stratejiler geliştirilebilir. Teslim olma roleplay'i gibi.
-Etkisiz hale getirdiğimiz kişiyi kaldırabiliyoruz. Gizlilik odaklı görevler de olacak demek ki.

Hala modlu GTA 5 diyenler ne yiyip içiyor acaba ya?
Polislerin suça göre davranması inanılmaz iyi; Mafia ve GTA IV'de vardı bu. Yakıt sistemi güzel ama çok hızlı dolduruyor gibi ya, direkt tuşa basınca olması? Ne bileyim.

Adam HDR olarak direkt siteye atıyor, sonra Reddit’tekiler de hızlıca indirip Streamable’a yüklüyor. Yükleyince de böyle oluyor. İlk leak’i orijinal yerinden izleyince çok kaliteli, canlı renklerle görünüyordu.
Siteyi bulmaya çalışıyorum şu an :D Bunu da diğerleri gibi yüklemek istiyorum ancak engellenmemiş site bulamadım daha.

Son düzenleme:
Grafikler gayet iyi, RTGI çok iyi kullanılmış fakat bu mekanikler gerçekten sıkıntı. Araba kaza yaptı, ilk defa ve slow motion girdi Need for Speed Payback.

Grafiklere söylenecek laf yok fazla güzel duruyor. İlk sızıntıdan beri bahsettiğim yapaylık her geçen sızıntıda daha azalıyor gibi gelmeye başladı. Kasiyeri vurduktan sonra yere düşmesi falan GTA 5'e göre baya gerçekçi. Şu Jason'un tokat atma işini halen aşamadım Osmanlı tokatı atıyor sanki gördükçe gülesim geliyor :D Birde ilk başta aracın neden duman çıkardığını anlayamadım, hasarlı olsa neden tekerlerden duman çıksın ki dedim fazla ısınmış olabileceğini düşündüm. Sol altta ikonlardan birisi motor işareti sanırım tam belli olmuyor. Aracın canını temsil ediyor ise daha yarısındayken bu kadar duman çıkması biraz fazla geldi bana. Ancak Dumanın sadece motor bölümünden değil de tekerlerin oradan da çıkıyor olması biraz daha gerçekçilik katmış gibi. Aynı zamanda araçları çalmak için bir cihaz olacak deniyordu. Sanırım ondan olsa gerek araçtan inerken alarm sesi gibi bir ses geliyor garip bir ses. Belki o cihazdan kaynaklı olabilir diye düşündüm. Aracı benzinlikte tamir edebilme olayı saçma geldi, klasik Los Santos Customs mantığından devam etmeliydi. Aynı zamanda kaza konusunda bu sefer tatmin oldum. Aracı vurduktan sonra direkt lastiği ve tamponu çıkıyor gibi gördüm. Kalite çok kötü görmekte zorlanıyorum çoğu detayı.

Mantık çöplüğüne bak; adamı öldürüyor, öldürür öldürmez polisin haberi oluyor, herhalde Bluetooth ile bağlı!
Daha içeri girmeden zaten polis tarafından aranıyor, içeri girdiği sırada da yakınlardan siren sesleri geliyor. Eğer polis ve NPC sistemi çok gelişmiş ise oradan geçerken aracı görüp tanıyıp gelmiş olabilirler.

Oyuna yakıt alma mekaniği de geldiğine göre artık Online tarafında yakıt kaçakçılığına başlarız diye düşünüyorum :rofl:

Son düzenleme: