Whopsy

Gelişen
Merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum. Kendi üzerime hat alacağım, hangi operatör daha avantajlıdır ve hat açma ücretleri konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum. Kendi üzerime hat alacağım, hangi operatör daha avantajlıdır ve hat açma ücretleri konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Kalite ararsanız kendi aralarında en iyisi Turkcell. Uygun paket bakıyorsan yer yer en iyi fiyatı Türk Telekom veriyor. Vodafoneden uzak durun. Pttcell de Türk Telekom altyapısı kullanıyor onada bakabilirsiniz.

Yeni müşterilere hepsi uygun tarife veriyor elinde tutmak için, hangisi ucuz ise ona geçin derim. Her taahüt bitiminde ise telefon numaranızı başka operatöre geçirip yine ucuz tarifelerden yararlanın. Hangisine geçtiğinizin pek önemi yok, olası bir senaryoda hepsi çöküyor nasılsa.

Birkaç gün önce Vodafone şubesinde yeni hat ücretinin 500₺ olduğunu gördüm. Normalde diğer yerlerde en kötü 800-900₺.

Yaşadığım yerde bir sorun yaşatmıyor. Kendim kullanıyorum Vodafone. Dağa çıksamda en kötü 40 MBPS civarı alıyorum 4.5G'de. Şehir içerisinde ortalama 100-120 MBPS civarında takılıyor.
Kalitesiz ya genel olarak vasat bir firma. Turkcell'in yanında hele.

Son düzenleyen: Moderatör: