Bölgeden bölgeye değişiyor bence. Sizin bulunduğunuz bölgedeki altyapıya bakıyor kalitesi.Kalitesiz ya genel olarak vasat bir firma. Turkcell'in yanında hele.
Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
2 ilde evim var işim gereği 2 ilde de uzun uzun vakit geçiriyorum. ( Muğla, Denizli) geçen sene Vodafone kullandım. 2 ilde de vasattı hastaneye giriyorum İnternet 3gye düşüyor telefon ara ara kapalı çalıyor arada 1 diş denk geliyor. Hastahane şehir merkezinde. 1 hafta önce Turkcelle geçtim. Hastahaneye işim düştü full çekiyor harbiden hayat var mış.Bölgeden bölgeye değişiyor bence. Sizin bulunduğunuz bölgedeki altyapıya bakıyor kalitesi.
Bozend
Uzman
- Makaleler
- 2
Merhaba herkese iyi akşamlar diliyorum. Kendi üzerime hat alacağım, hangi operatör daha avantajlıdır ve hat açma ücretleri konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Hocam ben Turkcell'den aldım yeni numaramı Vodafone 4 sene kullandım hocam ayak bile basmayın ya sınırsız tarifeler dikkatinizi çekiyorsa Türk Telekom önerebilirim ama hizmet istiyorsanız Turkcell hizmette ne kadar iyidir bilemem
agrofea
Uzman
turkcell al 50gb 750dk veriyor direk. yeni gelenlere de tarifeler uygun sonra ttkom geç 1 yıl sonra.Merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum. Kendi üzerime hat alacağım, hangi operatör daha avantajlıdır ve hat açma ücretleri konusunda yardımcı olabilir misiniz?
kırsalda isen turkcell. çok gezerim dağ bayır dersen turkcell. şehir merkezi ttkom. ben çift hat kullanıyorum tcell her zaman tercihimdir.
1. yıl sonunda öperler. Ttcell de acıma yok.
Aslında Turkcell kalitelide sıfır numara bulmak şans işi eğer Turkcell'den hat alıp günün birinde bilmediğiniz numara “kuzen napıyorsun” diye ararsa şaşırmayın Vodafone ise Turkcell kadar kaliteli değil fakat sattıkları 540 ve 547 ile başlayan rezerve numaraları sıfır olur ilk sahibi siz olursunuz.
Maxinham
Çalışkan
Bimcell.Merhabalar herkese iyi akşamlar diliyorum. Kendi üzerime hat alacağım, hangi operatör daha avantajlıdır ve hat açma ücretleri konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Hediyeli.
1015 lira.
Faturasız demi bimcell?
Eskiden kullanılmış numaralar oluyor değil mi?Aslında Turkcell kalitelide sıfır numara bulmak şans işi eğer Turkcell'den hat alıp günün birinde bilmediğiniz numara “kuzen napıyorsun” diye ararsa şaşırmayın Vodafone ise Turkcell kadar kaliteli değil fakat sattıkları 540 ve 547 ile başlayan rezerve numaraları sıfır olur ilk sahibi siz olursunuz.
Teşekkürler.Hocam ben Turkcell'den aldım yeni numaramı Vodafone 4 sene kullandım hocam ayak bile basmayın ya sınırsız tarifeler dikkatinizi çekiyorsa Türk Telekom önerebilirim ama hizmet istiyorsanız Turkcell hizmette ne kadar iyidir bilemem
Teşekkürler.turkcell al 50gb 750dk veriyor direk. yeni gelenlere de tarifeler uygun sonra ttkom geç 1 yıl sonra.
kırsalda isen turkcell. çok gezerim dağ bayır dersen turkcell. şehir merkezi ttkom. ben çift hat kullanıyorum tcell her zaman tercihimdir.
1. yıl sonunda öperler. Ttcell de acıma yok.
Maxinham
Çalışkan
Evet faturasız. Sıfır hat alırsanız içinde paketi var.