Merhaba, evimde Netspeed VDSL 75/10 Mbit tarifesini kullanıyorum ve geçen ay 650 TL olan faturam 900 TL olarak geldiği için yeni bir firma bakıyorum. Kalite olarak şu anki firmamın altında bir firma kullanmak istemiyorum. Ona göre bana yeni bir firma önerirseniz sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Yeni acacagin aboneliklerde asagi yukari o civardaydi sanki. Turksat Kablonet varsa guzel oneririm. Sadece periyodik bakim zamanlarinda 2-3 saat internet gelmezdi.
- Makaleler
- 2
Yani fiyat önemli değilse türknet. O da 950 lira falandı. Ha fiyat önemli diyosan Millenicom, TT, Kablonet'e bakabilirsin.
Ashley Freya 57
Başarılı
Yeni acacagin aboneliklerde asagi yukari o civardaydi sanki. Türksat Kablonet varsa guzel oneririm. Sadece periyodik bakim zamanlarinda 2-3 saat internet gelmezdi.
Hocam bende Kablonet FTTH var yıllardır gündüz internet kesilmedi. Belki gece bakım yapıyorlardır ama gündüz hiç kesilmedi.
DevAgonYa 1
Uzman
Merhaba, evimde Netspeed VDSL 75/10 Mbit tarifesini kullanıyorum ve geçen ay 650 TL olan faturam 900 TL olarak geldiği için yeni bir firma bakıyorum. Kalite olarak şu anki firmamın altında bir firma kullanmak istemiyorum. Ona göre bana yeni bir firma önerirseniz sevinirim.
TurkNet 12 ay kalma sözüne aylık 700e gelen peşin ödeme imkanı sunuyor.
Discord falan kullanıyorsan modeme DNS atayarak evdeki tüm cihazların girmesini sağlayabilirsin VPN kullanmadan.
Turksat ve Superonline gibi firmalari eleyin zaten. TurkNet, Turk Telekom, Netspeed falan kaliyor geriye. Ucunun de fiyatlari yakin, yeni aboneliginiz de o fiyatlarda olacak. VDSL ise ucu de Turk Telekom altyapisi zaten, altyapi kaynakli hizmet kaliteniz ayni olacaktir uc firmada da hemen hemen.
Bahsettim yillar 2017-2019 arasi. Askere gidince kapatmak zorunda kalmistim.Hocam bende Kablonet FTTH var yıllardır gündüz internet kesilmedi. Belki gece bakım yapıyorlardır ama gündüz hiç kesilmedi.
Türksat ve Superonline gibi firmalari eleyin zaten.
Neden elesin?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Steam Plants vs Zombies oyunu neden hiç indirime girmiyor?
- herousta26
-
i5-13400F & RTX 3060 Ti sistemin ikinci el değeri nedir?
- pctoplayanadam
-