NYTMARE 23

Yetkin
Merhaba, evimde Netspeed VDSL 75/10 Mbit tarifesini kullanıyorum ve geçen ay 650 TL olan faturam 900 TL olarak geldiği için yeni bir firma bakıyorum. Kalite olarak şu anki firmamın altında bir firma kullanmak istemiyorum. Ona göre bana yeni bir firma önerirseniz sevinirim.

Yeni acacagin aboneliklerde asagi yukari o civardaydi sanki. Turksat Kablonet varsa guzel oneririm. Sadece periyodik bakim zamanlarinda 2-3 saat internet gelmezdi.

Yeni acacagin aboneliklerde asagi yukari o civardaydi sanki. Türksat Kablonet varsa guzel oneririm. Sadece periyodik bakim zamanlarinda 2-3 saat internet gelmezdi.

Hocam bende Kablonet FTTH var yıllardır gündüz internet kesilmedi. Belki gece bakım yapıyorlardır ama gündüz hiç kesilmedi.

Merhaba, evimde Netspeed VDSL 75/10 Mbit tarifesini kullanıyorum ve geçen ay 650 TL olan faturam 900 TL olarak geldiği için yeni bir firma bakıyorum. Kalite olarak şu anki firmamın altında bir firma kullanmak istemiyorum. Ona göre bana yeni bir firma önerirseniz sevinirim.

TurkNet 12 ay kalma sözüne aylık 700e gelen peşin ödeme imkanı sunuyor.
Discord falan kullanıyorsan modeme DNS atayarak evdeki tüm cihazların girmesini sağlayabilirsin VPN kullanmadan.

Turksat ve Superonline gibi firmalari eleyin zaten. TurkNet, Turk Telekom, Netspeed falan kaliyor geriye. Ucunun de fiyatlari yakin, yeni aboneliginiz de o fiyatlarda olacak. VDSL ise ucu de Turk Telekom altyapisi zaten, altyapi kaynakli hizmet kaliteniz ayni olacaktir uc firmada da hemen hemen.