Yeni iPhone Duo veya 18 serisini beğendiniz mi, almayı düşünüyor musunuz?

Yeni iPhone Duo veya 18 serisini beğendiniz mi, almayı düşünüyor musunuz?

• Evet, kesin alacağım.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Nothing Phone (1) ile yola devam. Amerikan telefonu kullanmayin.
ABD firması olan Google tarafından üretilen Android ile ABD firması olan Google tarafından üretilen Google Chrome kullanarak bu mesajı yazdınız.

Kabul etmeniz gereken bir gerçek var. Teknolojide pek seçim yapacak durumda değiliz. Ben de memnun değilim.

Bahsi geçen üç cihazın da amacı "en iyi" cihaz olmak değil, klasiğin dışında bir cihaz olmak. Tam tersini düşünelim; S26 Ultra da katlanamadığı için çöp cihaz o zaman.

Her malın bir alıcısı vardır. Söylediğim şey cihazın fiyat/performans dengesinin iyi olup olmaması veya cihazın iyi/kötü olup olmaması değil, hitap ettiği kitle ve çıkış amacı.

Cihaz güzeldir elbette ama Türkiye fiyatı kesinlikle "fahiş". Yarı fiyatına alternatifi varken gerek yok.

iPhone Duo ile Z Fold 8 yurt dışında neredeyse aynı fiyat. Türkiye her zamanki gibi garip fiyatlarla şenlendiriyor ortalığı.

Yurt dışında olsam Z Fold 8'in yüzüne bakmazdım şahsen Apple arayüzü ile farkını ortaya koymuş.

Onu da geçtim Nothing de İngiliz markası yani. Hiçbir farkları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…