Yeni iPhone Duo veya 18 serisini beğendiniz mi, almayı düşünüyor musunuz?

Yeni iPhone Duo veya 18 serisini beğendiniz mi, almayı düşünüyor musunuz?

• Evet, kesin alacağım.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    40
Bu formdaki katlanır telefonları beğenmiyorum, ayrıca o paraya komple bilgisayar ve telefon alırım daha iyi. Pro ve Pro Max modellerinde birkaç yenilik dışında hiçbir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben S25'im ile uzun bir süre yola devam edeceğim.

Su an hala yaygin olmadigi icin pahali. Ek olarak tableti tak diye cebine atamiyorsun, bunu ise atabiliyorsun. Bir nevi tasinabilirligini bahane gosterip fahis fiyat cekiyorlar su an, yoksa her konuda S26 Ultra'dan geri bir cihaza daha fazla para vermenin mantigi yok.

Beğendim (5C'den sonra beğendiğim 2. iPhone) ama pahalı. Yani 2. elde altıma bir tane Dominar 400 çekeceğim parayı buna vermek... Bilemedim.

Fahiş fiyat olmasa keşke. Neyse umarım fiyatları daha düzgüne çekerler, en azından tabletlerin yerini bence de baya dengeli doldurur bu tür telefonlar o zaman.

Google Pixel Fold ve iPhone Duo simetrik değil ve kötü duruyor.

Samsung dışındaki hiçbir katlanabilir cihaz ilgimi çekmiyor. Samsung kadar ince ve sağlamını yapamadı kimse henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…