Yeni işlemci aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Heisenberg55

Becerikli
Yeni bir işlemci alıp eskisinin yerine takacağım. Yapmam gereken işlemleri yazabilir misiniz?

İşlemciye R23 testi yapabilirsiniz. Ayrıca OCCT ile de sıcaklığı kontrol edersiniz. Sonra eğer isterseniz PBO/CO yapabilirsiniz.

Eski işlemcin takılıyken anakartının BIOS güncellemesi varsa yap sonra yeni işlemcini tak. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Bıos güncellemesi yapmaya korkuyorum. Evim elektriklerin çok sık gittiği bir muhitte. Napacağımı bilmiyorum bu konuda

Bıos güncellemesi yapmaya korkuyorum. Evim elektriklerin çok sık gittiği bir muhitte. Napacağımı bilmiyorum bu konuda
Gerçekten çok sık ve habersiz kesiliyorsa zaten bir UPS'e ihtiyacın var. BIOS güncellemiyor bile olsan bilgisayarın durup dururken zınk diye kapanması ileride sorun yaratacaktır.

BIOS güncellemesi yapmanız gerek. Normalde sık sık gidiyor mu?
Evet. Bina yeni olduğu için sanırım ama çok gidiyor.

BitLocker kurtarma anahtarını yedekleyin gibi bir şey okudum yeni işlemci takarken. Bunun doğruluğu nedir bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…