Anakartım MSI Pro A620M-E. İşlemcim ise R5 7500F. Oyunlardaki performansından memnun değilim, özellikle CS2 ve PUBG için konuşuyorum. Elimde 16.000 TL bütçe var; sizce R7 7800X3D gibi bir işlemciye geçmek mi yoksa B serisi anakarta geçip işlemciyi overclock yapmak mı? İşlemcimin Boost hızı 5.000 GHz ama PBO ayarları ile 5.250 ve biraz üstüne çıkma şansı var mış. Sadece anakart alırsam paramın çoğu da bana kalıyor. Sıcaklık sorunları yok bu arada, 50-60 derecelerde işlemcim ve anakartımın bayağı işlemcimin performansını kısıtladığı belli oluyor. CS2'de sabit 300 civarı almam bana yeterli. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Detaylar
Kim cevapladı?@Efee123, şu an indirimden B850M Force çekin, o dursun kenarda, bir daha kolay kolay o fiyatı görmez.
Sonrasında alırsınız işlemciyi. Ya da 2. el alırsınız.
Hocam anakarta 9bin lira vermek istemiyorum açıkçası.
İdare ederim bi süre hocam. Zaten bu ankartla bile 300 sabit oynatır heralde o işlemci.OC yaparak memnun olmadığın işlemciden memnun olamazsın. 7800x3d dediğin oyunlarda farkını yaratır. Yalnız o anakart ile 7800x3d kullanma.
6.800 TL anakart.Hocam anakarta 9bin lira vermek istemiyorum açıkçası.
Hocam oyun performansı artar mı PBO ayarlarını falan yapsam.
PBO yaparsanız artar.Hocam oyun performansı artar mı PBO ayarlarını falan yapsam.
CS2'de ne kadar artıs olur.
Yeni konular
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-