MeReKGs67

Uzman
Arkadaşlar ben bundan 11 sene küsur evvel ortaokulda iken Vatan'dan Everest Rampage KB-R8 marka klavye aldım. Yaklaşık 10 küsur sene kullandım ve bir tek bile bir sorun çıkarmadı kaç kere yere düştü, hiçbir tuşundan bir problem görmedim. Geçen sene Amazon'dan KOORUİ marka bir klavye aldım, değerlendirmelerine baktım güzeldi ve daha 1 sene geçmeden bazı tuşlarında ara sıra basmamazlık sorunu olmaya başladı. Klavye de bu. Yani 10 küsur senede kullandığım klavyede bir sorun çıkmıyor ama 1 senelik klavye böyle şeylerle uğraştırıyor beni. Sizce bunun sebebi nedir, diğer marka klavyelerde de bu tip sıkıntılar oluyor mu?

Mekanik ekipmanlarda genel olarak kalitesiz Switch kullanımında bu sorunlar göze çok batıyor, sorun aslında markada bitiyor, bu yüzden Rampage, Gamepower gibi markaların klavye farelerini önermiyoruz, klavyeninde mekanik ya da membran olduğuna dair bir bilgi bulamadım zaten, markayı da ilk defa duydum.

Genel sorun diye bir şey yok hocam tamamen şans işidir binlerce lira verdiğiniz Logitech klavye bile ilk günden sorun çıkarabilir, hotswap özellikli klavyeleri öneririm bir sorun çıksa bile gereksiz bir tuşla yerlerini değiştirebilir ya da direkt yeni Switch satın alabilirsin.

Mekanik ekipmanlarda genel olarak kalitesiz Switch kullanımında bu sorunlar göze çok batıyor, sorun aslında markada bitiyor, bu yüzden Rampage, Gamepower gibi markaların klavye farelerini önermiyoruz, klavyeninde mekanik ya da membran olduğuna dair bir bilgi bulamadım zaten, markayı da ilk defa duydum.

Aldığım klavye bu idi hocam mavi anahtarlı.

Genel sorun diye bir şey yok hocam tamamen şans işidir binlerce lira verdiğiniz Logitech klavye bile ilk günden sorun çıkarabilir, hotswap özellikli klavyeleri öneririm bir sorun çıksa bile gereksiz bir tuşla yerlerini değiştirebilir ya da direkt yeni Switch satın alabilirsin.

Hot Swap özelliği var. Yeni Switch nereden satın alınabiliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Senin klavyende hangi marka Switch kullanıldığını öğrenip Trendyol'dan falan satın alabilirsin ama bence 1 tuş için uğraşmaktansa kullanmadığın bir tuşun Switch'ini kullan.

Klavyenin yanında Switch göndermiş olmaları lazım bu arada hotswap özelliğine sahipsen, attığın klavyenin fotoğraflarında ekstra Switch var yazmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bundan 11 sene küsur evvel ortaokulda iken Vatan'dan Everest Rampage KB-R8 marka klavye aldım. Yaklaşık 10 küsur sene kullandım ve bir tek bile bir sorun çıkarmadı kaç kere yere düştü, hiçbir tuşundan bir problem görmedim. Geçen sene Amazon'dan koorui marka bir klavye aldım, değerlendirmelerine baktım güzeldi ve daha 1 sene geçmeden bazı tuşlarında ara sıra basmamazlık sorunu olmaya başladı. Klavye de bu. Yani 10 küsur senede kullandığım klavyede bir sorun çıkmıyor ama 1 senelik klavye böyle şeylerle uğraştırıyor beni. Sizce bunun sebebi nedir, diğer marka klavyelerde de bu tip sıkıntılar oluyor mu?

O markanın klavyesi bende var yurt dışından bir arkadaş getirmişti. Sende 1 yıl iyi dayanmış bende 2. günden başlamıştı. :D

O markanın klavyesi bende var yurt dışından bir arkadaş getirmişti. Sende 1 yıl iyi dayanmış bende 2. günden başlamıştı. :D

Anlaşılan kronik sorunu bu klavyenin,

35 dolar heba olmuş üzüldüm, Switch'i çıkarıp görselini atabilir misin? Uygun switchleri atabilirim, veya kullanmadığın Switch'lerden birini çıkar yerlerini değiştir.