Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

3613

Üstün
Sosyal ana sayfasindaki yeni konular bölümü icin kategorik filtreleme secenegi olmali. Ilgilenmedigimiz alanlardaki konulari filtreleyebilmeliyiz.
Techolay'daki konu kategorisi sayisi cok fazla ve bunlarin tumunun yeni konularda onumuze cikmasina gerek yok. Her kullanici bu sekilde kendisi icin ozellestirilmis halde gorebilir Sosyal'i.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence mantıklı olmaz, zaten site yavaşken bu şey çok daha fazla yük bindirecektir. Ayrıca maalesef sosyalimiz halen dakika başı konu açılan hızlı hızlı konuların aktığı bir yer değil. Her şeyden öte zaten sana konunun bildirimi geliyor.

Yoo, yanlis dusunuyorsun. Tam tersine ben sayfayi actigimda tum konulari getirmekle ugrasmak yerine sadece belirledigim kategorilerdeki konulari bana getirecek. Bu server yukunu azaltir. Valorant'ta gunde 48 saatini geciren bebelerin dertlerini ya da CS skinine karar veremeyen genconun aglamakli mesajlarini gormek istemiyorum ben.

Yoo, yanlis dusunuyorsun. Tam tersine ben sayfayi actigimda tum konulari getirmekle ugrasmak yerine sadece belirledigim kategorilerdeki konulari bana getirecek. Bu server yukunu azaltir. Valorant'ta gunde 48 saatini geciren bebelerin dertlerini ya da CS skinine karar veremeyen genconun aglamakli mesajlarini gormek istemiyorum ben.
Öncelikle CS>x10 valorant kardeşim :D, daha sonrasında evet dediğin şey de olabilir reklam engelleyici mantığı gibi mesela, ama bu bir forum olduğu için bir çok şeyi tespit edip engellemesi gerekecek bence yavaşlatır ama daha bilgili de yanıt verirse iyi olur. Ayrıca derdiğim gibi zaten istediğin konuların bildirimi düşüyor, senin istediğin şey forum kültürüne ters.

Yoo, yanlış dusunuyorsun. Tam tersine ben sayfayi actigimda tum konulari getirmekle ugrasmak yerine sadece belirledigim kategorilerdeki konulari bana getirecek. Bu server yukunu azaltir. Valorant'ta gunde 48 saatini geciren bebelerin dertlerini ya da CS skinine karar veremeyen genconun aglamakli mesajlarini gormek istemiyorum ben.

1748634576594.webp

Kategorileri göz ardı edebiliyoruz halihazırda.