İtachi Uchiha 6

Yetkin
Yer
Konoha
Nakil aldırdım. Şu an 4 kişilik odadayım. Önceki yurtta 10 kişiye kadar odalar varmış (geçici olarak yedek yurttaydık, o yüzden ilk gideceğim yurdu görmedim. İlk nakillerle iyi olan yurda geçtim).

Odada 3 hemşire kalıyor. Ben de vatani görevimi yapıp aralarındaki EA bölümü okuyan kişiyim.

Gayet iyi yurt. Oda içerisinde banyo ve tuvalet ayrılmış. Yataklar aralarına birer şifonyer koyarak yan yana dizilmiş. Yatakların karşısında da çalışma masası, buzdolabı ve giysi dolaplarımız var. Bir de ayakkabılığımız var, askılıklı modellerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah, güzel yurda düşmüşsün. Ben ise 6 kişilik koğuşta kaldım. Oda aşırı küçüktü. Tuvalet ve banyo ortaktı, yani koridorda herkes kullanabiliyordu. Sorun şu ki, banyoya s*çan mı dersin, tuvalet lavabosuna s*çan mı dersin görmediğim bir şey kalmamıştı. Ama güzel geçti... Yemekleri mükemmeldi en azından.

Oda arkadaşların iyi, yemeklerde güzelse otur keyfine bak 😀
Şu anlık iyi. Yemekler de güzel. Bu akşam tavuk sote, erişte pilavı veya makarna'ydı sanırım ve çorba. Bence güzeldi.

Şu an keyfim yerinde. Yurdun önünde durak var. Üniversite otobüsü ilk buradan kalkıyor, mis.

Şu anlık iyi. Yemekler de güzel. Bu akşam tavuk sote, erişte pilavı veya makarna'ydı sanırım ve çorba. Bence güzeldi.

Şu an keyfim yerinde. Yurdun önünde durak var. Üniversite otobüsü ilk buradan kalkıyor, mis.
Bazı yurtlar ziyaretçi olarak kabul ediyor dışarıdan geleni. Ben gittim de gerçekten güzeldi, aynı ev gibi farklı bölümlere ayrılmış odanın içi.

Hayırlı olsun. Hiç KYK'da kalmadım memnunsanız ne mutlu.

1790194443633.webp

Marmara'nın KYK konusundaki destekleri fena değil her zamanki gibi, darısı bizim sivil polis cenneti İÜ'ye. Hayırlı olsun.