Ben yine bolca yaşayan gördüm. Gördüğüme mi inanayım Logi'nin söylediğine mi.
Ha her şeyi çözseler de bu sefer de o eşek yüküyle ağırlığı hafifletsinler bir zahmet biraz, 2027 olacak en az %50 fazlası var.
O kadar eminim ki teknolojinin ellerinde olup firma içinde "hele durun önce bunları satalım, seneye de ağırlığı %20 azalttık diye PR yapıp bi de öyle satarız, alıyorlar nasıl olsa" diye konuştuklarına. Kanıtlayamam tabi.
O kadar eminim ki teknolojinin ellerinde olup firma içinde "hele durun önce bunları satalım, seneye de ağırlığı %20 azalttık diye PR yapıp bi de öyle satarız, alıyorlar nasıl olsa" diye konuştuklarına. Kanıtlayamam tabi.
Kaplama meselesi bence kişisel tercih daha çok kimi pürüzsüz mat plastik sever kimi teberisimsi hissiyat, bende GPX2 var kesinlikle ucuz hissettirmiyor. Eğer SS X3 aynı fiyat gelirse X2 ile onu alacağım, 3 aydan beri düşünüyorum zaten manyetik fare İpi Haze X haptik hissiyat ve kalite olarak çok gerideymis SS X2 ye göre
Ben yine bolca yaşayan gördüm. Gördüğüme mi inanayım Logi'nin söylediğine mi.
Ha her şeyi çözseler de bu sefer de o eşek yüküyle ağırlığı hafifletsinler bir zahmet biraz, 2027 olacak en az %50 fazlası var.