Sade olmuş eski logo daha güzeldi.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Çok kötü.
Kötü.
Verilen sözler tutulmadı, kullanıcılar dikkate alınmadı.
O yüzden çok da sevdiğimi söyleyemem, @dijitalfikir'in logosuyla devam.
O yüzden çok da sevdiğimi söyleyemem, @dijitalfikir'in logosuyla devam.
Beğenmedim, yalan yok.
Ama nihai logo olmadığı için dert etmiyorum.
Ama nihai logo olmadığı için dert etmiyorum.
Verilen sözler tutulmadı, kullanıcılar dikkate alınmadı.
Bu bence aceleci bir yorum biraz ya. "Bir kere koyulan bir daha değişmez." denmedi ki.
Söz ağızdan bir kere çıkar, esiri olunur. "Oylama" denildi ama yapıldı mı?Bu bence aceleci bir yorum biraz ya. "Bir kere koyulan bir daha değişmez." denmedi ki.
Techolay.net yeni logo tasarım çalışmam
Ben acikcasi su anki bayrakli TECHOLAY yazisini begeniyorum, logoyu komple atip sadece yazi ile kalabilirler. Sizin tasarimlari begenmedim ama farkli yerler uzerinde nasil durdugunu gostermeniz guzel olmus.
Biraz sert konuşuyorsunuz ama ben de logoyla alakalı bir açıklama beklerdim, en azından "oylama yapacağız" tarzı bir şeyler.Söz ağızdan bir kere çıkar, esiri olunur. "Oylama" denildi ama yapıldı mı?
Ben acikcasi su anki bayrakli TECHOLAY yazisini begeniyorum, logoyu komple atip sadece yazi ile kalabilirler. Sizin tasarimlari begenmedim ama farkli yerler uzerinde nasil durdugunu gostermeniz guzel olmus.techolay.net
Söz ağızdan bir kere çıkar, esiri olunur. "Oylama" denildi ama yapıldı mı?
Ben acikcasi su anki bayrakli TECHOLAY yazisini begeniyorum, logoyu komple atip sadece yazi ile kalabilirler. Sizin tasarimlari begenmedim ama farkli yerler uzerinde nasil durdugunu gostermeniz guzel olmus.techolay.net
Oylama yapılmayıp bu logoda karar kılınırsa haklısınız kesinlikle.
Tepkilere bakınca genel düşünce şöyle gibi (PUBG içinmiş
Hatta belki de şimdilik eski logonun rahatsız ediciliğini ortadan kaldırmak için geçici olarak koyulmuş bir logo olabilir bu.