Katıl abonlerimizin desteği ile ekipman alacağımızı söylemiştik. Bu vesile ile monitör giriş gecikmesi ve piksel tepki süresi test cihazlarımızın sipariş verdiğimizi duyurmak istiyorum. Bir aksilik olmazsa CES fuarına gittiğimizde teslim alacağız.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayırlı olsun hepimize, "Özellikle" Monster monitörler için test bekliyoruz
.
Katıl abonlerimizin desteği ile ekipman alacağımızı söylemiştik. Bu vesile ile monitör giriş gecikmesi ve piksel tepki süresi test cihazlarımızın sipariş verdiğimizi duyurmak istiyorum. Bir aksilik olmazsa ces fuarına gittiğimizde teslim alacağız.
Eki Görüntüle 104171
Allah bereket versin hayırlı olsun inşallah sorun çıkartmaz.
Katıl abonlerimizin desteği ile ekipman alacağımızı söylemiştik. Bu vesile ile monitör giriş gecikmesi ve piksel tepki süresi test cihazlarımızın sipariş verdiğimizi duyurmak istiyorum. Bir aksilik olmazsa ces fuarına gittiğimizde teslim alacağız.
Eki Görüntüle 104171
Recep abi hayırlı olsun Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.
- Makaleler
- 7
Hayırlı olsun. Piyasanın altını üstüne getireceğiz desenize. Güzel içerikler bizi bekliyor.
Adresi kontrol ettiğinizde ABD'ye sipariş ettiğimi görebilirsiniz. Gidince oradan alacağım. Tabi yetişirse ve bir aksilik olmazsa.Bilmediğimden soruyorum, nasıl sipariş ediyorsunuz? Vergi sınırından muaf mısınız? Nasıl oluyor?
RoaringLion
Üstün
Güzel işler başarmanız dileğiyle tebrik ederim.
Hayırlı olsun.
Monster, Gamebooster, Excalibur ne kadar böyle marka varsa test istiyoruz