Makaleler
6
Analist Mark Gurman'a göre, bir sonraki nesil iPad Mini'nin OLED ekranla gelmesi ve yeni kasa (yeni tasarım) ile gelmesi bekleniyor.
Ayrıca bu minik tabletin suya dayanıklı olması da bekleniyor.
Bu gelişmeler sonucunda cihaz daha pahalı olacak. Başlangıç fiyatının 599 dolar olması bekleniyor.

20251029_011110.webp

Wow, OLED ekran. Çığır açıcı bir yenilik.

Bir tablete hesap makinesini bu sene getiren şirketten bir şey beklenmemeli zaten.
Ahahahah. Dogru. Bu arada en dandik seri Ipad mini. Onu alacaginiza gidin android alin en azindan reklam engelleme vs. her seyi kurabiliyorsunuz ve cihaz tamamdn size ait oluyor. Kendime ait apple hesabimin sifresini unuttum ve degistirmem icin bana gizli soru soruyor fakat ben gizli soru koydugumu hatirlamiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum hesap gitti çöp oldu. Boyle dandik bir sistemi var Apple'dan nefret ediyorum artik. Gecen Iphond 13 burada cekmiyordu ayni hat 7 bin liraya aldigimiz a24 cekiyor o bile ne kadar hakli oldugumuzu gosterdi Android alarak. 😅

Hiç ilgi çekici değil, asla sevemedim IPad'leri.

iPad mini ve iPhone miniler çok güzel. Başka firmalar daha yapmadığı ya da yeni yeni yaptığı için güzel geliyor. Xiaomi pad mini bayağı iyi mesela. 2 adet Type-C var tablette güzel düşünülmüş.

Ahahahah. Dogru. Bu arada en dandik seri iPad mini. Onu alacaginiza gidin Android alin en azindan reklam engelleme vs. her seyi kurabiliyorsunuz ve cihaz tamamdn size ait oluyor. Kendime ait Apple hesabimin sifresini unuttum ve degistirmem icin bana gizli soru soruyor fakat ben gizli soru koydugumu hatirlamiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum hesap gitti çöp oldu. Boyle dandik bir sistemi var Apple'dan nefret ediyorum artik. Gecen ıphond 13 burada cekmiyordu ayni hat 7 bin liraya aldigimiz A24 cekiyor o bile ne kadar hakli oldugumuzu gosterdi Android alarak. 😅

Genel olarak iOS veya iPadOS cihazlara şu ana kadar DNS kuramadım. Yok olmuyor :D en örnek maçkolik açıyorsun IPhone'da reklam :D ama 3 bin TL'lik Android'e bile DNS kurabildiğin için maçkolikte reklamsız gezebiliyorsun. Safari ayrı sorun.

iPad Mini gerçekten çok amacına yönelik, güzel bir cihaz. İşim gereği kullandığım çok oluyor. Çantada kayboluyor resmen. Çantada hissedilmeyen bir iPad. Müthiş. :) Yeni kasa çıkınca hemen alırım muhtemelen.

iPad mini gerçekten çok amacına yönelik, güzel bir cihaz. İşim gereği kullandığım çok oluyor. Çantada kayboluyor resmen. Çantada hissedilmeyen bir iPad. Müthiş. :) yeni kasa çıkınca hemen alırım muhtemelen.

iPad miniyi bende seviyorum. Hatta mini cihazları her markanın yapması lazım. İnce cihaz saçmalığı yerine minik cihazlar çıksın.
Mesela iPhone 12 mini 13 mini de dahil. Air yerine olmalıydı. Diğer firmalarda yapmalı.

Ahahahah. Dogru. Bu arada en dandik seri Ipad mini. Onu alacaginiza gidin android alin en azindan reklam engelleme vs. her seyi kurabiliyorsunuz ve cihaz tamamdn size ait oluyor. Kendime ait apple hesabimin sifresini unuttum ve degistirmem icin bana gizli soru soruyor fakat ben gizli soru koydugumu hatirlamiyorum. Ne yapacagim bilmiyorum hesap gitti çöp oldu. Boyle dandik bir sistemi var Apple'dan nefret ediyorum artik. Gecen Iphond 13 burada cekmiyordu ayni hat 7 bin liraya aldigimiz a24 cekiyor o bile ne kadar hakli oldugumuzu gosterdi Android alarak. 😅

iPad Mini'ler ihtiyaci olana asiri yararli cihazlar. Ozellikle profesyonel sektorlerde cok kullaniliyor. Ayrica iPad ile Android tabletler birbirlerinin dogrudan alternatifleri degil. Telefon alacaksan ikisinde de yapabildiklerin ortalama ayni, yapis sekilleri farkli ama tablette oyle degil. iPadOS bambaska bir deneyim sunuyor, ote yandan Android tabletler sadece buyuk telefon gibi. Sana farkli bir cihaz kullaniyormussun hissi vermiyor. Uretkenlik acisindan cok buyuk farklar var. Tablet marketinin yuzde 50'si gibi ezici bir ustunluge sahip olmasinin nedeni de bu aslinda.