Detaylar
Kim cevapladı?Bcansiz74
Uzman
Kamera yanında olması gibi bir zorunluluk yok.İyiymişte sadece androidlere olur bu sticker. iPhone'larda kamera yanında o kadar alan yok.
Dostum bunun kolaylık sağladığı nokta zaten direkt telefonun ucuyla dokundurup ödeme yapabilmen. Telefonun arkasını komple pos'a yaslayacaksam kartlıklı kılıflardan alırım direkt.
Ben de biliyorum kamera yanında olmasının şart olmadığını.
300 cok gibi. Normal kart zaten isimi goruyor.Papara sticker kart çıkarmış 299 TL. NFC özelliği gelmesi çok daha iyi olurdu sanki.
Eki Görüntüle 166827
Bcansiz74
Uzman
NFC çipleri telefonlarda genel olarak kameranın alt kısmında ortada bulunuyor zaten. Telefonun üst uç kısmını POS cihazına yaklaştırman ile orta kısmını yaklaştırman arasında çok büyük bir kolaylık farkı yok.Dostum bunun kolaylık sağladığı nokta zaten direkt telefonun ucuyla dokundurup ödeme yapabilmen. Telefonun arkasını komple pos'a yaslayacaksam kartlıklı kılıflardan alırım direkt.
Ben de biliyorum kamera yanında olmasının şart olmadığını.
emre259
Uzman
Beğendim, NFC vb şeylerin fazladan şarj yediğini düşünüyorum. Psikolojiktir belki. Bununla iş çözülür. İnce bir şey ise direkt telefona üstüne de kılıf koysak çalışır mı acaba?Papara sticker kart çıkarmış 299 TL. NFC özelliği gelmesi çok daha iyi olurdu sanki.
Eki Görüntüle 166827
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-