Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.842 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.220 8 Nisan 2024 #1 Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Dosya Ekleri A3E2AAF4-3307-4E8D-9965-69AC231FDBFA.webp 65,7 KB · Görüntüleme: 200 IMG_2478.webp 114,5 KB · Görüntüleme: 175
Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz?
Alperen Arslan Üstün Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 620 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 526 8 Nisan 2024 #2 Öncelikle hayırlı olsun. Kasa hazır toplanmış ve işletim sistemi kurulmuş durumdaysa en başta güncellemeleri yaparak kullanıma başlayabilirsiniz. İhtiyaç durumuna göre Office uygulamaları ya da Steam gibi uygulamaları kurabilirsiniz. Arabanın kasko/sigortası vardır umarım. Son düzenleme: 8 Nisan 2024
Öncelikle hayırlı olsun. Kasa hazır toplanmış ve işletim sistemi kurulmuş durumdaysa en başta güncellemeleri yaparak kullanıma başlayabilirsiniz. İhtiyaç durumuna göre Office uygulamaları ya da Steam gibi uygulamaları kurabilirsiniz. Arabanın kasko/sigortası vardır umarım.
egemen480164 Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 319 8 Nisan 2024 #3 Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Mizah ve eğlence hmm. Onu kurmanı öneririm.
Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Mizah ve eğlence hmm. Onu kurmanı öneririm.
HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.510 Çözümler 2 Beğeniler 861 8 Nisan 2024 #4 Hmm orada bir vatan var. Kazık kokusu geliyor. Siz de kokuyu algıladınız mı? Bu arada sistem özelliklerini ve fiyatını söyler misin? LG ultra gear kötü olmuş. Va panel ve 165 hz ile ghosting fark edilebilir derecede olacaktır.
Hmm orada bir vatan var. Kazık kokusu geliyor. Siz de kokuyu algıladınız mı? Bu arada sistem özelliklerini ve fiyatını söyler misin? LG ultra gear kötü olmuş. Va panel ve 165 hz ile ghosting fark edilebilir derecede olacaktır.
3 3586 Uzman Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 5.050 Makaleler 33 Çözümler 46 Beğeniler 5.960 8 Nisan 2024 #5 HunteX dedi: Hmm orada bir vatan var. Kazık kokusu geliyor. Siz de kokuyu algıladınız mı? Bu arada sistem özelliklerini ve fiyatını söyler misin? LG ultra gear kötü olmuş. Va panel ve 165 hz ile ghosting fark edilebilir derecede olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet @HunteX, gerçekten algıladım. Sanayide size iyi bir acılı Adana ısmarlarlar hocam rahat olun.
HunteX dedi: Hmm orada bir vatan var. Kazık kokusu geliyor. Siz de kokuyu algıladınız mı? Bu arada sistem özelliklerini ve fiyatını söyler misin? LG ultra gear kötü olmuş. Va panel ve 165 hz ile ghosting fark edilebilir derecede olacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet @HunteX, gerçekten algıladım. Sanayide size iyi bir acılı Adana ısmarlarlar hocam rahat olun.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 8 Nisan 2024 #6 Ustanın çırak yemek getirecek birazdan.
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 8 Nisan 2024 #7 Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... H. O Bu arada ilk önce Windows yükleyin ve sürücüleri güncelleyin. Sanırım sistem hazır zaten. Sonrasında indireceğiniz programlar size kalmış.
Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... H. O Bu arada ilk önce Windows yükleyin ve sürücüleri güncelleyin. Sanırım sistem hazır zaten. Sonrasında indireceğiniz programlar size kalmış.
3 320 Uzman Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 279 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 635 8 Nisan 2024 #8 Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bence ilk sistemi kurmadan önce araba sizinse arabayla ilgilenebilir sizin değilse sahibine ilgilenmesini teşvik edebilirsiniz hocam.
Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bence ilk sistemi kurmadan önce araba sizinse arabayla ilgilenebilir sizin değilse sahibine ilgilenmesini teşvik edebilirsiniz hocam.
3 3635 Becerikli Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 316 Makaleler 2 Çözümler 2 Beğeniler 366 8 Nisan 2024 #9 Kurmayı deneyebilirsin
O Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü Üstün Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.796 Makaleler 19 Çözümler 28 Beğeniler 4.995 Yer Rusya, St.Petersburg 8 Nisan 2024 #10 Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ya espriyi anlamamışım.... Biraz sonra yemekte verirler.
Hans dedi: Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Ya espriyi anlamamışım.... Biraz sonra yemekte verirler.