Arabanın kasko/sigortası vardır umarım.

Neden ki?

Bence ilk sistemi kurmadan önce araba sizinse arabayla ilgilenebilir sizin değilse sahibine ilgilenmesini teşvik edebilirsiniz hocam.

Arabada ne var hocam?

Araç çıtır hasarlı ama sistemde sorun yoksa pek dert değil.

Hocam LG karşılaşrmı hasarı?

Araba çalıntı olduğu için @Hans hocam için sorun olmaz.

Hocam arabanın arkasını vurduğumu yeni fark ettim ve abimden çalmıştım. Taktik lazım.

Özel siyah efekt ile gamzeleri var hocam. Demek ki naz yapıyor.

Olabilir.

İçinde Windows yüklü geliyorsa aşağıdaki komut sistem performansını artıracaktır. 🤗
Kod:
del C:\Windows\System32

Hocam bu kodları arabaya atsam hasar, silinir mi?

Hasarı silmek için sfc /scannow, chkdsk ve dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını girin. Sonra arabayı başlatın, "vın vı-vın" diye bir ses geliyorsa hasarı "Kilometre sayacı ÷ çalışma dakikası" ne kadarsa o kadar dakikada düzeltir.

Hocam arabanın arkasını vurduğumu yeni fark ettim ve abimden çalmıştım. Taktik lazım.

Olabilir.

Silinir hocam direk beyni silinir mis gibi olur, ha birde aracın sigortalarını da söküp mangal ateşine atabilirsiniz arabaya ek performans sağlar. Bence direk yenisini çalın hocam uğraşmayın.

Hasarı silmek için sfc /scannow, chkdsk ve dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını girin. Sonra arabayı başlatın, "vın VI-vın" diye bir ses geliyorsa hasarı "kilometre sayacı ÷ çalışma dakikası" ne kadarsa o kadar dakikada düzeltir.

Eğer Linux varsa sudo rm rf /* komutuyla düzeltebilir.

Hasarı silmek için sfc /scannow, chkdsk ve dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını girin. Sonra arabayı başlatın, "vın VI-vın" diye bir ses geliyorsa hasarı "kilometre sayacı ÷ çalışma dakikası" ne kadarsa o kadar dakikada düzeltir.

Silinir hocam direk beyni silinir mis gibi olur, ha bir de aracın sigortalarını da söküp mangal ateşine atabilirsiniz arabaya ek performans sağlar. Bence direk yenisini çalın hocam uğraşmayın.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Eve gidince deneyeceğim.

Eğer Linux varsa sudo rm rf /* komutuyla düzeltebilir.

Hocam arabada pradus var sanırım.