Charles Smith

Üstün
Makaleler
3
Netgsm kartim geldi ancak henuz actirmadim. Yarin bu kart acilsa ve digeri kapansa diyelim, Vodafone'daki kullanim haklarim cope mi gidecek? Ayrica faturasi ne olacak? Her ayin 21'inde yenileniyor kullanim haklarim. Ne zaman kapatip yenisine gecmem mantikli olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Netgsm kartim geldi ancak henuz actirmadim. Yarin bu kart acilsa ve digeri kapansa diyelim, Vodafone'daki kullanim haklarim cope mi gidecek? Ayrica faturasi ne olacak? Her ayin 21'inde yenileniyor kullanim haklarim. Ne zaman kapatip yenisine gecmem mantikli olur?
Eski hat kapanmıyor, kapanma talimatı verdiysen cayma parasını ödersin ve kullanım hakların çöpe gidiyor.

Eski hat kapanmıyor, kapanma talimatı verdiysen cayma parasını ödersin ve kullanım hakların çöpe gidiyor.

Numara tasima yapmistim hocam. NetGSM numara tasima islemleri icerisindeyken benden kimlik fotografi istedi. Cektim ancak iki fotonun toplam 8 mb den asagi olmasi gerekiyormus. Eski foto da silinmiyordu. Ben de ugrasirken yanlislikla sadeec on yuzun fotosunu attim. Orada eger eksik belge varsa red mesaji alirsiniz yaziyordu. Red mesaji bekledim ancak gelmedi. Dun de Vodafone aradi ancak usendim acmadim. Yani şu an herhangi bir talimat verilmemis olmasi lazim.

Bir de benim anlasma zaten bitmisti. Yine de cayma parasi oder miyim? Otomatik mi ceker cayma parasini?