C caelicus Gelişen Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 6 Kasım 2025 #1 Yeni SSD aldım, bu videodaki tüm adımları takip ettim fakat Windows 11 kurulumu aşamasındayken “Your Windows ran into a problem” uyarısı verip PC’yi yeniden başlatıyor. USB ile ilgili bir durum olabilir mi?
Yeni SSD aldım, bu videodaki tüm adımları takip ettim fakat Windows 11 kurulumu aşamasındayken “Your Windows ran into a problem” uyarısı verip PC’yi yeniden başlatıyor. USB ile ilgili bir durum olabilir mi?
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 6 Kasım 2025 #2 Sistemde birden fazla disk takılı ise sadece Windows kuracağınız disk kalsın, diğerlerini sökün. Artı 0 Eksi
KS KS C caelicus Gelişen Katılım 6 Kasım 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 6 Kasım 2025 #3 Lee Yubin dedi: Sistemde birden fazla disk takılı ise sadece Windows kuracağınız disk kalsın, diğerlerini sökün Genişletmek için tıkla... sadece ssd takılı seçim ekranında da sadece disk ve usb gözüküyor Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Sistemde birden fazla disk takılı ise sadece Windows kuracağınız disk kalsın, diğerlerini sökün Genişletmek için tıkla... sadece ssd takılı seçim ekranında da sadece disk ve usb gözüküyor