Arkadaş, “Yıldırım'da kimsede 1 Gbps yoktur.” diyor ama burada öyle gözüküyor. Anlayamadım tam olarak.

Eki Görüntüle 191985
Burada yazan 1000 Mbps sizin internet hızınız değil, WAN portunun ONT ile anlaştığı port hızıdır. Gigabit port olduğu için böyle yazıyor.

Siz TurkNet Fiber kullanıyorsunuz. Bu da TT altyapıda en fazla 100 Mbps download ve 20 Mbps upload verir.

İnternet hızınızı test etmek için bu sitelere girebilirsiniz.

Ayrıca TurkNet hattınıza atanan mevcut paket hızını burada da görebilirsiniz. 100 Mbps yazacak.

Burada yazan 1000 Mbps sizin internet hızınız değil, WAN portunun ONT ile anlaştığı port hızıdır. Gigabit port olduğu için böyle yazıyor.

Siz TurkNet Fiber kullanıyorsunuz. Bu da TT altyapıda en fazla 100 Mbps download ve 20 Mbps upload verir.

İnternet hızınızı test etmek için bu sitelere girebilirsiniz.

Ayrıca TurkNet hattınıza atanan mevcut paket hızını burada da görebilirsiniz. 100 Mbps yazacak.

Türknet altyapı kullanıyosam türknette 1 gbps alabilir miyim? Yoksa sadece türk telekomda mı arkadaşların dediği şekilde.

Türknet altyapı kullanıyosam türknette 1 gbps alabilir miyim? Yoksa sadece türk telekomda mı arkadaşların dediği şekilde.
Sizin altyapınız Türk Telekom. TT üzerinden TurkNet kullanıyorsunuz. Bu yüzden en fazla 100 Mbps hız alabilirsiniz. TurkNet'in kendi altyapısı GigaFiber olması lazım 1000 Mbps simetrik hız alabilmeniz için. Bu da muhtemelen adresinizde yok.

Veya TurkNet'i iptal edip direkt Turk Telekom'dan 1000 Mbps download ve 50 Mbps upload alabilirsiniz.

Sizin altyapınız Türk Telekom. TT üzerinden TurkNet kullanıyorsunuz. Bu yüzden en fazla 100 Mbps hız alabilirsiniz. TurkNet'in kendi altyapısı GigaFiber olması lazım 1000 Mbps simetrik hız alabilmeniz için. Bu da muhtemelen adresinizde yok.

Veya TurkNet'i iptal edip direkt Türk Telekom'dan 1000 Mbps download ve 50 Mbps upload alabilirsiniz.

Kendim Türk Telekom kullanıyorum. Fakat 100 Mbps olan taahhüdüm var.

Üst pakete geçebilirsiniz. Taahaüdün bitmesini beklemenize gerek yok. Taahüdünüz yenilenir ve cayma bedeli çıkmaz. 1000 Mbps hızınız olur.

Maalesef adresinizde TurkNet GigaFiber yoksa TurkNet'ten 1000 Mbps alamazsınız.
Türk telekomdan nefret ediyorum. Şuan da binada internet kesintisi mevcut. 48 saat içinde halledicez diyorlar.