Çözüldü Yeni telefonlarda kulaklık girişi neden yok?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

arabica nokia

Başarılı
Yer
Bursa
Yeni telefonlarda kulaklık girişi neden yok? Bluetooth kulaklık mı almak zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefonlarda kulaklık girişi neden yok? Bluetooth kulaklık mı almak zorundayım?

Gerek yok eski bir teknoloji ses kalitesi konusunda da BT kulaklıklar LDAC gibi teknolojiler ile çok gelişti eski teknolojiler yeni cihazlar için gereksiz kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iPhone 6'dan geçen sene 11'e geçiş yaptım. Mağazada ısrarla kulaklık istemediğimi, ekstra masraf olacağını ve evde kulaklığım olduğunu söyledim. Eve geldiğimde şok olmuştum . Aynı ısrarı şarj adaptörü almayayım diye de yapmıştım. Israrla para vermemek için eski şarj aletimi kullanırım inadına girmiştim. Bir şok daha yaşadım. Kablo giriş uçları da değişmiş.

Bende jack girişi var ama kullanmıyorum, zaten Type-C girişi ses aktarımını destekliyor neden Type-C girişi ile tüm işlerimi halledebilirken telefonda birden fazla giriş olsun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…