uyeadi

Başarılı
Makaleler
1
Ben normalde ezandan rahatsız olan biri değildim ta ki 3-4 sene önce okuyan kişi değişene kadar. Hep ses tonu kaba, karga sesli adamlar okuyor. Makam yok, detone oluyorlar. Güzel, estetik sesli hoca sesi hiç duyamıyorum. Bu kasıtlı milleti soğutmak için yapılan bir taktik midir nedir acaba? YouTube'da ezan diye aratıp dinlediğinizdekiyle gerçek hayatta dinlediğiniz arasında çok büyük ve kötü bir fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben normalde ezandan rahatsız olan biri değildim ta ki 3-4 sene önce okuyan kişi değişene kadar. Hep ses tonu kaba, karga sesli adamlar okuyor. Makam yok, detone oluyorlar. Güzel, estetik sesli hoca sesi hiç duyamıyorum. Bu kasıtlı milleti soğutmak için yapılan bir taktik midir nedir acaba? YouTube'da ezan diye aratıp dinlediğinizdekiyle gerçek hayatta dinlediğiniz arasında çok büyük ve kötü bir fark var.
Mikrofon sıkıntısı olabilir. Benim kuzenim imam ve sesi çok güzel.

Ezanlar merkezi sistemden okunuyor şu anda. Yani bir kişi okuyor ilçedeki bütün camiilerde duyuluyor. Ben kendi deneyimime göre İzmir'in iki ilçesi arasında kalıyorum ve ikisini de net olarak duyabiliyorum. Ben ikisinden de memnunum. Hocanın sesi güzel olmayabilir belki de ama genel olarak benim dinlediğim tüm ezanları okuyan hocaların sesi de gayet yerindeydi. Bence bir iki istisna yüzünden bütün hocaları zan altında bırakmak doğru değil.

Son düzenleyen: Moderatör: