Yeni toplanan R7 9700X & RTX 5070 sistemde görüntü gelmiyor

wosvos72 13

Başarılı
Merhaba, yeni topladığım B850M Force, RTX 5070 Ti, R7 9700X ve 32 GB RAM'li sistemde DRAM ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Tek RAM'le de denedim ama sadece DRAM ışığı yanıyor. Desteklerinizi rica ederim.

Anakartın içinde onun düğmesi, kasanın kapağını açman gerekli!

Eki Görüntüle 271852
İşlem bitti. Turuncu ışık söndü yeniden başlattım yine görüntü yok. Nerede hata yapıyorum anlamadım. Bu düğme ile yaptım. Turuncu ışığın sönmesini bekledim. Şu an yine aynı mantıkta. Flash belleğimi de kontrol ettim. MBR şu anda. Şu anda display portla bağlı ve işletim sistemi yok içerisinde, bu geliyor aklıma.

İzledim ama tepki vermeyince başlattım. Tekrar yapıp bekleyeyim mi?

Hayır tekrar yapılmaz artık. Montajı kim yaptı? Soğutucuyu çok sıkmış olabilirsiniz, hafif gevşetin. Montaj ve kablolamayı gözden geçirin hatalı bağlantı yapmış olabilirsiniz.

Hayır tekrar yapılmaz artık. Montajı kim yaptı? Soğutucuyu çok sıkmış olabilirsiniz, hafif gevşetin. Montaj ve kablolamayı gözden geçirin hatalı bağlantı yapmış olabilirsiniz.

Kablolama da doğru gibi duruyor. Fanı biraz gevşettim. Yine de anlayamadım.

Şu an ışık değişti VGA ışığı yanıyor.

Klavye mouse ışıkları yandıysa ekran gelecek demektir. Sistemi açıp 5 dk bekleyin, çok beklemeyin. 5 dakika dolunca reset atın. Resetten sonra ekran gelmezse yine bakalım.

Şu an düzeldi. Bu arada sorunu yaşayacaklar için. DRAM ışığı yanarken önce işlemci fanını gevşettim. Sonrasında RAM'leri tek tek tüm portlarda denedim. Bu işlemler sonucu VGA ışığına döndü olay orada da güç kablolarını çıkarıp taktım ekran kartı söküp taktım en son BIOS sıfırladım. Bu işlemleri sırası ile yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…