Yeni bir sistem topladım parça parça. Şu an da ekran kartı eksik sadece ilk topladığımda arkadaşımla sadece Cinebench testi yaptık orada da maksimum 81 dereceyi gördü. Başka ne testleri yapmalıyım? Sistemi aşağı bırakıyorum.
Problem yaratır. Öncelikle o şekilde koyunca pompa zorlanır diyorlar, muhtemelen doğrudur da pek bilmiyorum. Asıl olay o radyatör CPU'nun tüm sıcaklığını kasanın içine üfleyecek, başta GPU olmak üzere her parçan daha sıcak çalışacak. Önden serin hava gelmesi gerekirken kasaya giren hava radyatörden geçerken ısınacak, içeri sürekli sıcak hava pompalayacaksın.
Problem yaratır. Öncelikle o şekilde koyunca pompa zorlanır diyorlar, muhtemelen doğrudur da pek bilmiyorum. Asıl olay o radyatör CPU'nun tüm sıcaklığını kasanın içine üfleyecek, başta GPU olmak üzere her parçan daha sıcak çalışacak. Önden serin hava gelmesi gerekirken kasaya giren hava radyatörden geçerken ısınacak, içeri sürekli sıcak hava pompalayacaksın.
Orası senin bileceğin iş. CPU testi vs. çalıştırıp elini kasaya sok, sıcak hava girdiğini hissedersin. Ne kadar sıcaklık farkı olur bilmiyorum. Bi' anda tüm sistemin puf diye yanmaz merak etme.
HDDSentinel ile disklerine bak bir. Ben aldığımda 2. el diskle göndermişlerdi, değişim yaptırdık. Kim bilir daha hangi parçalar 2. eldi.
Buradan Teknobiyotiği esefle kınıyorum saygılar.