- Makaleler
- 3
Maşallah, güvenilir kaynakların dedikleri tutmuş.
Hocam daha önce de anlattım valla üzüyorsun beni bak. Adam köle başka yerden getiriliyor Japonya'ya.
Biliyorum kanka olayı da yani sonunda yıllardır istenen oyunu yapıyorsun, ama tarihte onlarca efsane samuray var, onlardan birini işlemek yerine siyahi bir samurayı ana karakter yaparak oyunun hissiyatını öldürüyorsun. Yasuke efsanevi bi samuray falan mı tarihte, yo?Hocam daha önce de anlattım valla üzüyorsun beni bak. Adam köle başka yerden getiriliyor Japonya'ya.
Yine bir KCD 1 yapıştıracaklar %80. Control ile bu Epic Games'in fav oyunları herhalde.Her yıl bu zamanlarda AAA oyun tayfasına karşı hem iade ile uğraşmamak hem de sistem gereği yılbaşı indirimlerinde indirimde olmayan oyunları ücretsiz olarak sunuyor olduklarını açıklamak zorunda hissetmek gerçekten ilginç geliyor.
Yılbaşı indirimlerinde indirimde olmayan büyük yapımlar arasında yine bu zamana kadar 50 kez vermiş oldukları Control, Kingdom Come: Deliverance, The Long Dark falan var. En büyük kozu The Game Awards hatrına Hogwarts Legacy olarak ilk gün kullanmışlar gibi gözüküyor.
2. oyun hatrına Death Stranding'e baktım, o da indirime girmiş.